LEGO komt met een cadeautje voor winnaars

News
vrijdag, 21 juni 2024 om 19:00
lego steentjes
Ken je die Spongebob-aflevering waarin Patrick gefrustreerd is dat hij nog nooit een prijs heeft gewonnen? Als jij je daarin herkent, kun je daar nu wat aan doen via LEGO. Er wordt namelijk een bonus-set weggegeven bij sommige aankopen.
Zo af en toe kun je, als je rechtstreeks bij LEGO koopt, verwend worden met een extra set bovenop wat je koopt. Deze zogenaamde Gift With Purchase sets zijn een jaarlijkse traditie bij bepaalde gelegenheden, zoals Star Wars-dag. Maar ook daarbuiten is er af en toe één te scoren.
Zo krijg je nu een LEGO-trofee bij aankoop van minstens 65 euro aan LEGO. Dat moet wel besteed zijn binnen een bepaalde selectie aan thema’s. Je krijgt de trofee alleen als je het minimale bedrag uitgeeft aan LEGO City, Classic, Friends, Ninjago of DREAMZzz.
De trofee zelf is geen heel grote set, maar is dankzij een verscheidenheid aan stickers wel multi-inzetbaar. Zo kun je hem uitreiken voor een prestatie, of aan je beste vriend of vriendin. Er zijn ook stickers voor de beste vader of moeder, mocht je een (erg) laat moeder- of vaderdag-cadeautje zoeken.

LEGO Insiders kunnen nog een Gift With Purchase scoren

Speciaal voor LEGO Insiders is er trouwens nog een Gift With Purchase. Bij besteding van 150 euro in welk thema je maar wil, wordt een set weggegeven die is geïnspireerd op de boeken van Jules Verne, bekend van onder andere De wereld rond in 80 dagen en 20.000 mijlen onder zee.
Helaas staat er bij deze set dat hij niet beschikbaar is. Voor elke Gift With Purchase geldt dat hij alleen wordt uitgedeeld zolang de voorraad strekt, dus mogelijk is hij al op. Mocht dat toch nog veranderen, dan heb je nog tot 23 juni om deze set te scoren.
De trofee is nog wel op voorraad. Daarvoor hoef je trouwens ook geen Insider te zijn. Deze set wordt weggegeven tot 27 juni, of tot hij op is.