Hulp nodig om aan Shadow of the Erdtree te beginnen? Fans helpen je graag

News
vrijdag, 21 juni 2024 om 8:00
elden ring shadow of the erdtree story trailer 2 27 screenshot
Elden Ring: Shadow of the Erdtree is eindelijk uit, maar nog niet iedereen kan aan dat avontuur beginnen. Om toegang te krijgen tot de DLC moet je namelijk een specifieke baas verslaan. Spelers willen je daar maar al te graag bij helpen.
Een andere speler tegenkomen in Elden Ring kan een klein drama zijn voor jou, maar gelukkig zijn er ook spelers die je komen helpen. Kort na lancering stond er bijvoorbeeld als een held van het volk op genaamd Let Me Solo Her, die met weinig bijzondere middelen en slechts beschermd door een soeppot op zijn hoofd Malenia heeft verslagen voor veel spelers.
Elden Ring Shadow Of The Erdtree - PS5 Image
Elden Ring Shadow Of The Erdtree - PS5
EUR74.99
Op voorraad
Koop op bol.
Maar Malenia is niet zo’n probleem voor wie binnenkort in Shadow of the Erdtree wil duiken. Om dat te doen met je namelijk Radahn en Mohg verslaan. Met name Mohg is een probleem voor sommige spelers: hij is in de base game van Elden Ring een optionele boss en zijn gevecht is dan ook niet makkelijk te noemen. Maar spelers helpen elkaar maar al te graag.
Eén van hen is een duidelijk eerbetoon aan Let Me Solo Her. De speler draagt de naam Let Me Comet Him, een verwijzing naar de makkelijkste manier om Mohg te verslaan. Spelers met een sorcery-build kunnen Mohg namelijk in een paar seconden afmaken met lange afstands-aanvallen, waarbij met name de aanval Comet Azur erg nuttig is.

Shadow of the Erdtree heeft al een record te pakken. 

Ook andere spelers helpen je maar wat graag om aan de eisen om in de DLC te komen te voldoen. De eerder genoemde Let Me Solo Her moedigt spelers bijvoorbeeld ook aan om summoning signs te plaatsen bij Radahn en Mohg, zodat spelers die op deze bazen vastzitten keuze te over hebben om hulp te krijgen.
Of je die hulp nu nodig hebt of niet, er staat je een bijzondere ervaring te wachten in Shadow of the Erdtree. Wij gaven de DLC een heel mooi cijfer en daar waren we niet de enige in. Op Metacritic is Shadow of the Erdtree de hoogst gewaardeerde game-uitbreiding ooit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties