5 Red Dead Online tips om snel te levelen in de Quick Draw Club

Article
woensdag, 01 september 2021 om 17:30
red dead online quick draw clubf1630507391
Met de Quick Draw Club heeft Red Dead Online een nieuwe manier om aan exclusieve voorwerpen en goodies te komen. Je moet er alleen wel snel bij zijn, want voor je het weet is de looptijd van de club voorbij. Maar met deze 5 tips kan je snel genoeg levelen in de Quick Draw Club!

Sta je mannetje in Call to Arms

Om te levelen in de Quick Draw Club hoef je niet iets heel speciaals te doen. Je zal namelijk simpelweg in rang stijgen door XP te verzamelen, net zoals dat het geval was met de Outlaw Pass. Naarmate je in level stijgt in de club, moet je alleen wel steeds meer ervaringspunten bij elkaar sprokkelen.
Om voor de deadline alle rangen te behalen, is het daarom handig om je tijd in Red Dead Online zo efficiënt mogelijk te besteden. Je kan bijvoorbeeld wel XP verzamelen door een paar willekeurige wolven af te schieten, maar daar zal je niet veel mee opschieten. Een activiteit die voor per minuut alleen wel veel ervaringspunten aanbiedt, is de gloednieuwe Call to Arms modus.
In deze modus zal je meerdere golven aan vijanden moeten zien te overleven. Als het je lukt om alle tien waves door te komen, dan zal je een flinke boost aan ervaring krijgen. Maar zelfs als je niet door het einde weet te overleven, zal je voor je moeite worden beloond. Helaas zit er wel een cooldown van 45 minuten op Call to Arms, dus zal je tussen potjes door wel andere manieren moeten vinden om XP te vergaren.
red dead online 3 16 2021 gang hideoutsf1615978683

Overval Gang Hideouts

Eén van de andere manieren om snel aan ervaringspunten te komen zijn Gang Hideouts. Deze locaties zijn verspreid over het hele Wilde Westen en, zoals je waarschijnlijk wel hebt kunnen raden, gevuld met een heel legertje aan outlaws. Weet je alle bandieten uit te schakelen en af te rekenen met de gang leader, dan zal je een flinke hoeveelheid XP krijgen.
Dat laatste is alleen wel iets makkelijker gezegd dan gedaan. Als je een foutje maakt tijdens de overval en de verkeerde plek cover uitkiest, dan kan het snel gebeuren dat jij degene bent die zes voet onder de grond zal worden begraven. Het is dan ook zeker geen verkeerd idee om de hulp in te schakelen van een Posse tijdens Gang Hideouts. Op die manier gaat het ook een stuk sneller en zal je dus nog sneller levelen in de Quick Draw Club.
Vergeet onderweg naar de verschillende hideouts ook niet op andere manieren wat XP te verzamelen. Als je toch op je paard zit, dan kan je immers net zo goed een paar vogels uit de lucht schieten. Alle beetjes helpen!
image002 5f1626263233

The Showdown must go on

Ben je meer van Player versus Player-gevechten in plaats van vuurgevechten tegen NPC’s? Dat is goed nieuws, want dat is ook een uitstekende manier om snel ervaringspunten te scoren. De Showdown Series is gevuld met evenementen die lekker veel XP opleveren.
Een ander voordeel van de online potjes is dat je constant achter elkaar kan doorgaan. Wil je immers in de open wereld activiteiten voltooien, dan zal je eerst naar de juiste locatie moeten gaan, wat alleen maar kostbare tijd kost. In de Showdown Series kan je ondertussen match na match spelen en hoef je nergens naar toe te reizen. Ben je een beetje vaardig in de bloedstollende PvP-gevechten, dan stijg je in recordtempo in de Quick Draw Club.
red dead online ponchof1580899079

Voltooi je dagelijkse uitdagingen

Als je het spelersmenu in Red Dead Online opent, dan zal je daar je Daily Challenges kunnen weten. Deze uitdagingen bestaan vaak uit een paar vrij simpele taken, die je over het algemeen vrij eenvoudig in een paar uurtjes kan voltooien. Voor je moeite zal je vervolgens lekker wat ervaringspunten krijgen en ook een beetje goud.
Vergis je alleen niet in de hoeveelheid goud die je krijgt voor de Daily Challenges. Voltooi je namelijk ook maar één uitdaging elke dag, dan zal je beginnen met een daily streak, die na 28 dagen zal resetten. Des te langer je die streak kan vasthouden, des te groter de multiplier zal worden. Je verdient dus niet alleen een gezonde hoeveelheid XP, maar ook genoeg goudstaven om het lidmaatschap voor de volgende Quick Draw Pass aan te schaffen. Tel uit je winst!
red dead online carcano riflef1617186208

Houd de wekelijkse bonussen in de gaten

De laatste tip die we voor je hebben om snel te levelen in de Quick Draw Club, is door simpelweg de wekelijkse updates van Rockstar scherp in de gaten te houden. Elke week komt de ontwikkelaar namelijk met een blogpost op de Red Dead Online Newswire, om de nieuwe update te bespreken - of je kan natuurlijk de Red Dead Online-pagina op XGN.nl bezoeken.
De reden waarom het belangrijk is om de updates in de gaten te houden, is omdat Rockstar elke week een bepaalde modus of activiteit in het zonnetje zet. Dat houdt vaak in dat je de komende dagen kan profiteren van meer dollars, goudstaven en/of ervaringspunten voor die activiteit. Op die manier kan je razendsnel meer XP vergaren en in korte tijd een paar rangen stijgen in de Quick Draw Club. Rockstar zal je bovendien ook goed om te hoogte houden wanneer de deadline van de club nadert!
Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.