Update - T-Mobile storing brengt internetproblemen

News
woensdag, 01 september 2021 om 16:30
pexels pixabay 159304f1625657584
Bij T-Mobile is momenteel een flinke storing gaande. Zo wordt gemeld op Allestoringen. De T-Mobile storing begon rond negen uur vanmorgen en lijkt nog lang niet op haar top te zitten.

Update - T-Mobile storing lijkt opgelost

De kans is groot dat je geen problemen meer zal hebben door de storing bij T-Mobile. Het lijkt er namelijk op dat de technische problemen bij de provider helemaal zijn opgelost. Het is te hopen dat het netwerk van T-Mobile niet weer snel uit de lucht vliegt.

Origineel bericht

Er komen flink wat meldingen van een grote T-Mobile storing bij Allestoringen binnen. Via het meldingsplatform zijn meer dan 100 meldingen binnengekomen en de piek lijkt nog niet voorbij te zien. Velen hebben problemen met vast internet, het niet kunnen verbinden met het netwerk.

T-Mobile storing trapt de maand af

September is nog geen dag oud en nu al is er last van een nare storing die gebruikers dwarszit. Hoe lang de problemen bij T-Mobile nog aanhouden is onbekend. Op sociale media meldt T-Mobile nog niets over de storing. Wel zijn er gebruikers die al problemen melden. De T-Mobile Webcare springt hier dan ook direct op in om mee te kijken met gebruikers die problemen hebben.
Wanneer er meer informatie is over de storing en/of een mogelijke oplossing werken we dit bericht bij.
Dit bericht is op 1 september 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws