Wat gaat de Halloween Update in Red Dead Online brengen?

  Het is pas midden september, maar toch maken veel games zich alweer op voor de Halloween periode. Zo ook Red Dead Online. Maar wat kunnen we dit jaar met de Halloween Update verwachten in de game?

  Jagen op overleden dieren

  Met de toevoeging van de Naturalist rol in Red Dead Online zijn er veel nieuwe dieren toegevoegd aan de wereld. Met de Halloween Update is het mogelijk dat er nog veel meer dieren in het Wilde Westen worden losgelaten. Het YouTube-kanaal Red Dead Guides is namelijk in de code van de game gedoken en heeft een aantal interessante dingen ontdekt.

  Zo lijkt het erop dat de Halloween Update namelijk geest-achtige dieren gaat toevoegen aan Red Dead Online. Er zijn modellen voor ghostly herten, zwijnen, konijnen en possums in de code aanwezig. De nieuwe modellen zullen ongetwijfeld toegevoegd worden tijdens Halloween.

  Zelf in de schoenen stappen van dieren

  De nieuwe update van Red Dead Online deze week heeft een nieuwe mogelijkheid toegevoegd voor Naturalists. Met hulp van Harriet Davenport kunnen spelers namelijk tijdelijk omgetoverd worden in een hert met de Buck Vitalism Studies Pamphlet. Deze optie is wel tijdelijk en kan ook alleen op een specifieke plek geactiveerd worden.

  Met de Halloween Update zal deze mogelijkheid flink worden uitgebreid volgens Red Dead Guides. Door een bepaald plantje te eten kunnen spelers namelijk veranderen in de ondode varianten van de dieren die aan de wereld worden toegevoegd met de update en via hun ogen het WIlde Westen ontdekken.

  Unieke wapens en Moonshine Shack

  In oktober kunnen spelers tijdens Halloween in Red Dead Online ook aan de slag met verschillende nieuwe varianten van wapens en zich kleden in unieke accessoires, als we een lek via Saiyam op Twitter mogen geloven.

  Volgens het lek zullen er meerdere nieuwe skins worden toegevoegd, maar daar blijft het niet bij. Moonshiners die hun Moonshine Shack op een speciale manieren willen inrichten voor de festiviteiten, kunnen handen mogelijk leggen op een spooky versie van hun geheime kelder waar ze alcohol stoken. Wil je niet schrikken van alle enge dingen die er worden getoond tijdens Halloween, dan kan je volgens de leak ook een blinddoek binden voor je ogen van jouw karakter.

  Een speciale Outlaw Pass?

  De nieuwe content die mogelijk wordt toegevoegd aan Red Dead Online door middel van de Halloween Update klinkt interessant, maar de manier waarop is nog veel interessanter. We gaan mogelijk namelijk te maken krijgen met alweer Outlaw Pass 4 of een speciale Halloween versie van de Outlaw Pass.

  Qua timing klopt het precies. De huidige Outlaw Pass zal namelijk eindigen op 19 oktober en Halloween begint over het algemeen in de laatste weken van oktober in veel games. Aangezien spelers lang hebben moeten wachten op de nieuwe Outlaw Pass, zou het een mooie beloning zijn voor het geduld van de trouwe fans om ze meteen te trakteren op nog een Outlaw Pass en de bijbehorende content. Of er waarheid schuilt in het gerucht, daar zullen we over ongeveer een maandje tijd achter komen.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.