Ga op jacht naar de agressieve Shadow Buck in Red Dead Online

  De nieuwe Naturalist rol krijgt steeds nieuwe Legendary Animals om op te speuren in Red Dead Online. De gloednieuwe Shadow Buck zal alleen wel agressief reageren op indringers in zijn territorium.

  Als je de nieuwe Legendary Shadow Buck wil spotten in Red Dead Online, dan kan je langs Harriet gaat om te beginnen met de Sighting Mission. Wees alleen wel op je hoede. Het grote, zwarte hert zal zoals zijn soortgenoten wegrennen wanneer hij mensen opmerkt, maar hij kan ook in de aanval gaan met een snelle charge. Er zijn bovendien veel poachers op zoek naar het mysterieuze beest en zij zullen jouw aanwezigheid ook niet waarderen in de bossen vlakbij Annesburg.

  Lukt het je om succesvol een sample te krijgen van de Shadow Buck, dan krijg je een gratis vest naar keuze en 100 stuks sedative ammo. Doodt je het dier, dan kan je de Shadow Coat maken bij Gus MacMillan en krijg je ook een gratis bandolier naar keuze voor je moeite.

  Stap in de hoeven van een hert

  Naast de Sighting Mission heeft Harriet ook iets nieuws ontdekt door haar onderzoek naar wilde dieren. Door haar aanwijzingen te volgen krijg je de mogelijkheid om hoogstpersoonlijk mee te maken hoe het is om een hert te zijn in het Wilde Westen, met de Buck Vitalism Studies Pamphlet.

  Voor liefhebbers van PvP is er ook weer een Hardcore variant om te spelen deze week, de Hardcore Takeover Series om precies te zijn. Wil je daarvoor eerst een goede uitrusting scoren, dan is er goed nieuws. Deze dagen geldt er namelijk 30 procent korting op alle Repeaters en 40 procent korting op alle Outfits, off-hand holsters en riemen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.