Deze features brengt de Red Dead Online Naturalist update!

  Red Dead Online heeft er vandaag weer een nieuwe, grote update erbij gekregen: The Naturalist. Dit is wat de update allemaal aan het digitale Wilde Westen toevoegt.

  Een nieuwe rol en legendary animals

  De naam van de update verklapt het natuurlijk al een beetje, maar het paradepaardje van de patch is een gloednieuwe specialistische rol: de Naturalist. Met de Frontier Pursuit is het de bedoeling om de verschillende dieren in de wereld in kaart te brengen. Daarvoor zal je eerst in contact moeten komen met Harriet Davenport in Strawberry, die op zoek is naar natuurlievende avonturiers. Anderzijds kan je ook juist op de dieren gaan jagen en een samenwerking aangaan met voormalig big game hunter Gus MacMillan.

  Wanneer je stijgt in rang als Naturalist, zal je op een gegeven moment ook oog in oog komen te staan met legendary animals. Deze prachtige dieren kan je in kaart brengen voor Harriet om waardevolle beloningen te krijgen of juist te schieten en Gus ze laten omtoveren in unieke kleding.

  Groter wapenarsenaal

  Het jagen op majestueuze dieren zal je gelukkig niet alleen hoeven te doen met een simpele boog of de Varmint Rifle. Hoewel je voor laatstgenoemde wel speciale cartridges kan krijgen om dieren in slaap te sussen, zullen er nieuwe wapens beschikbaar zijn in de Wheeler, Rawson & Co. catalogus.

  Zo kan je de beschikking krijgen over een Improved Bow. Deze boog zal een verbetering zijn ten opzichte van de normale boog en natuurlijk ook een handig middel om dieren én bandieten stilletjes om te leggen. Wil je wat meer voor het zware en luidere geschut gaan, dan is er de Elephant Rifle. Dit geweer is gespecialiseerd in het schieten van grote dieren, dat je nodig zal hebben in je jacht op legendary animals.

  Meer functies voor de camera

  Het vastleggen van de natuur in Red Dead Online kan je niet alleen doen door dieren in kaart te brengen in een boek, maar ook door mooie plaatjes te schieten van de flora en fauna. Je hebt nu meer mogelijkheden om dat te doen, als je de Advanced Camera oppikt uit de Wheeler, Lawson & Co. catalogus.

  Met de nieuwe camera heb je meer bewegelijkheid om alle pracht en praal in beeld te brengen. Daarnaast kan je ook nieuwe features gebruiken, waaronder een scala aan filters. Een perfecte toevoeging voor de fotografen onder ons.

  Nieuwe Free Roam Events

  Met een nieuwe rol moeten er natuurlijk ook nieuwe Free Roam Events komen en dat is niet anders voor The Naturalist. In Legendary Animal Protection moeten Naturalists samenwerken om een legendary animal te beschermen tegen poachers. Je mag alleen niet te dicht bij het dier in de buurt komen, anders word je zelf gezien als een bedreiging.

  Het andere Free Roam Event is getiteld Wild Animal Tagging. In de modus is het de bedoeling om samen met andere spelers dieren van een bepaalde soort te taggen om monsters te verzamelen. Doe je dit goed, dan kan je ook een bonus legendary animal tegenkomen. Ook hierbij kunnen jagers alleen het feestje komen verpesten, dus houd je ogen goed open.

  Outlaw Pass No. 3

  Zoals verwacht brengt de Naturalist update van Red Dead Online niet alleen een nieuwe rol, maar ook eindelijk de derde Outlaw Pass en de bijbehorende Wheeler, Lawson & Co. Club. Door ervaringspunten te vergaren tijdens het spelen, zal je automatisch in rang stijgen in de club, waarmee je nieuwe kleding, accessoires, geld, consumables en meer vrijspeelt.

  Voor de Outlaw Pass zal je eerst een aantal goudstaven moeten investeren. Daarvoor krijg je alleen wel meer beloningen terug in de Wheeler, Lawson & Co. Club, en kan je uiteindelijk maar liefst veertig goudstaven verdienen. Stijg dus genoeg rangen in de Outlaw Pass en je kan de komende tijd veel gratis spullen erbij krijgen in Red Dead Online!

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.