Deze 5 race games 2017 komen er nog aan!

  2017 is een mooi jaar voor mensen die benzine door hun aderen hebben stromen, in plaats van bloed. Liefhebbers van race games hebben nog genoeg titels om naar uit te kijken. Deze behandelen we vandaag. Deze race games 2017 komen er nog aan!

  We bespreken in deze lijst alleen race games die nog moeten uitkomen in 2017. Verder zijn er verschillende games die nog geen releasedatum hebben, maar wel naar verwachting in 2017 uitkomen. Deze zijn ook in de lijst opgenomen.

  Dit jaar lijkt voor racefanaten een mooi, afwisselend jaar te gaan worden. Zoals je in dit artikel kunt lezen, komt er een divers aanbod aan race games naar je console of PC. We zullen geen tijd meer verspillen en rechtstreeks in de lijst duiken! Dit zijn alle aankomende race games 2017.

  F1 2017

  De eerste titel in deze lijst is F1 2017, met onze eigen Max Verstappen. De officiële game van het Formule 1 seizoen komt op 25 augustus al uit. Wij speelden de game al en zijn erg enthousiast. De game speelt weer prima en de toevoeging van historische circuits en auto's zijn erg leuk voor de fans.

  De vorige game van Formule 1, F1 2016, was ook een groot succes. De serie zette een stap voorwaarts met de nieuwe features van de game. De game kreeg in onze F1 2016 review dan ook een prachtige 9.0. Het lijkt erop dat ontwikkelaar Codemasters de stijgende lijn voortzet en ons nogmaals verrast met F1 2017.

  Gran Turismo Sport

  De volgende game in deze lijst is Gran Turismo Sport. Dit wordt de eerste Gran Turismo voor de PlayStation 4. Volgens ontwikkelaar Polyphony Digital is Gran Turismo Sport de eerste in een nieuwe generatie van de serie.

  In 2015 werd de game onthuld op de Paris Games Week. De release werd al uitgesteld van 2016 naar 2017. Uiteindelijk werd de datum van 18 oktober gekozen.

  Gran Turismo Sport zal wat minder auto's kennen dan de eerdere delen in de serie, maar deze zijn wel realistischer dan ooit. Volgens onze preview is het nieuwe deel er dan ook eentje om weer naar uit te kijken.

  Need for Speed Payback

  Tijdens de E3 2017 werd de nieuwe Need for Speed dan eindelijk onthuld. Payback, zoals de game heet, zal op 10 november uitkomen. Het spel doet erg denken aan een game van The Fast and the Furious serie.

  Ontwikkelaar Ghost Games heeft goed naar de feedback geluisterd. Er zit deze keer weer wat meer verhaal in de game, maar vooral het terugbrengen van het tunen van je auto valt goed in de smaak. Daarmee lijkt het spel een beetje terug te gaan naar de roots van de Underground games uit de serie. In onze preview lees je hier alles over.

  Project CARS 2

  Project CARS 2 is nog een race game die in 2017 moet uitkomen. Het is het vervolg op Project CARS, dat in 2015 verscheen. De game is oprecht een simulatorracer te noemen. Het heeft daarom ook een hoge moeilijkheidsgraad, iets wat de game populair maakte bij hardcore racefans.

  Een tijdje geleden werd bekend gemaakt dat Project CARS 2 een rallycross modus zou krijgen. Daarmee kunnen we vanaf 22 september van start, want het spel komt dan uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Onze recente hands-on met het spel belooft veel goeds!

  Forza Motorsport 7

  Forza Motorsport 7 moet dé game worden die de kracht van de nieuwe Xbox One X aantoont. Het spel zal daarop in 4K resolutie draaien en de meest prachtige beelden op je scherm toveren. Je kunt al vanaf 3 oktober met het spel aan de slag op de Xbox One en PC, en dan als de Xbox One X uitkomt op 7 november speel je hem daarop!

  De game zet de lijn voort van de eerdere delen, met nog meer auto's, circuits en features. Hierdoor moet Forza Motorsport 7 de meest complete racegame ooit worden. Of dat lukt is nog even afwachten, maar wij zijn positief.

  Dit zijn de 5 grote racegames 2017 die er nog aankomen. Eerder zijn er natuurlijk al andere games verschenen, zoals het geweldige DiRT 4 en de WipEout Omega Collection. Daarmee is 2017 een prachtig jaar voor race fanaten. Naar welke titels kijk jij uit?

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.