Op deze manier kan je Viaplay kijken bij Ziggo

Article
zaterdag, 26 februari 2022 om 12:00
viaplayf1644226138
Viaplay komt op 1 maart naar Nederland de nieuwe streamingsdienst komt naast de online vorm ook naar KPN, T-Mobile en Ziggo. Op deze manier kan je ViaPlay kijken bij Ziggo.

Viaplay bij Ziggo

Als klant van Ziggo kan je met Viaplay volop genieten van entertainment en sport. De nieuwe streamingsdienst heeft een ruim aanbod in live sports, internationale films en series, content voor kinderen en eigen Viaplay Originals. Zo brengt Viaplay qua sport voetbal uit de Bundesliga, Premier League (vanaf augustus dit jaar), vrouwenvoetbal uit Italië en Zweden, wereldkampioenschap darten, snooker en pool en KSW MMA.
Qua films zit je bij Viaplay goed met internationale films en series van grote studio’s, zoals MGM, Sony en Wiip en heeft de exclusieve streamingrechten van series en films van DreamWorks binnengehaald.

Viaplay kijken met Ziggo

In drie simpele stappen kan je Viaplay kijken met Ziggo. Allereerst moet daar een abonnement op Viaplay worden afgesloten. Dit kan vanaf 1 maart via Mijn Ziggo met korting. Kan je niet wachten tot de nieuwe maand? Dan biedt Viaplay tot en met zondag 27 februari een jaarabonnement aan voor 99 euro. Na het eerste jaar zal dit abonnement als maandelijks doorlopen.
ziggo storing zorgt voor problemen met bellen en internetten 138917

Hoe kijk ik Viaplay via Ziggo?

Nadat er een abonnement op Viaplay is afgesloten, is de volgende stap simpel. Viaplay kan via een speciale app om verschillende apparaten worden gestreamd. Het apparaat waar de app op gedownload wordt, moet wel minimaal beschikken over iOS 12.5 of Android 5.0. Viaplay ondersteunt ook de optie om films en series offline te downloaden. Volgens Ziggo zal Viaplay ook beschikbaar zijn op PC en laptops. Over game consoles wordt nog niks gezegd, maar aangezien bedrijven als Netflix wel op PlayStation zit zal Viaplay ongetwijfeld ook op console beschikbaar worden.
Om het helemaal mooi te maken is Viaplay ook beschikbaar op televisie en Smart TV. Op de Smart TV kan je de app downloaden, en hoef je alleen maar in te loggen om te beginnen met kijken. Ook op een normale televisie kan genoten worden van sport. Via Chromecast, Apple TV of Android TV stream je via je telefoon al je favoriete wedstrijden gewoon naar je beeldbuis toe. De televisies die de Viaplay app ondersteunen zijn Samsung, LG, Sony, Philips en TCL. Bij sommige televisies is het ook mogelijk om gewoon rechtstreek vanaf de telefoon naar de TV te streamen, mits deze compatible met elkaar zijn.
Viaplay krijgt haar eigen TV kanaal. Waar deze precies beschikbaar zal zijn is onduidelijk, maar dat er een apart TV kanaal komt staat vast. Let er wel op dat het kanaal uitsluitend F1 zal uitzenden.