Kijk hier de Premier League in Nederland!

Article
zaterdag, 12 februari 2022 om 16:00
viaplay met tekstf1648643997
Met weer een nieuwe streamingdienst op komst volgende maand, 1 Maart 2022, is het natuurlijk de grote vraag waar je vanaf dan al je favoriete sporten kan bekijken. Bij Ziggo’s Viaplay dus! De nieuwe streaming dienst van Ziggo heeft al een deal over veel buiten- en binnenlandse sportzenders maar deze is toch opmerkelijk door haar deal met Formule 1 en de Engelse Premier League.

Wat is Viaplay eigenlijk?

Viaplay is een nieuwe streamingdienst in Nederland, waarbij sport gecombineerd wordt met andere series en films. Bij Viaplay zal je voetbal, Formule 1, PDC darts, series en films kunnen bekijken. Onder het kopje voetbal valt: de Engelse Premier league, de Duitse Bundesliga, het Italiaanse serie A vrouwen voetbal, en het Zweedse Damallsvenkan.
De enige haken en ogen die hier aan zitten is dat, de Premier League helaas pas zal verschijnen vanaf augustus 2022. Dit betekent dus helaas dat je niet zal kunnen genieten van de Premier League voordat de prijs van de service wat omhoog gaat. Daarvoor zal je absoluut wel al gebruik kunnen maken van de service voor alle andere benoemde voetbalkanalen. Tot augustus zal je de Premier League nog gewoon kunnen volgen bij de reguliere Ziggo Sport.

Wat mag dat kosten?

Viaplay heeft een deal gesloten met Ziggo waardoor je via Ziggo een abonnement kan afsluiten voor de service. Deze zal eerst 9,99 euro per maand gaan kosten en na augustus 2022 13,99 Euro per maand. Viaplay’s “preorder” die nu al beschikbaar is op de Ziggo site heeft ook een leuke deal, want elke Ziggo klant kan de eerste vier maanden van 50% korting genieten. Je zal dan dus maar 4,99 euro betalen voor de service.
ziggof1677671421

Hoe stream ik Viaplay?

Viaplay is te streamen vanaf smart Tv’s, telefoons, tablets, MediaBox Next en via de Laptop of PC. Dit biedt natuurlijk mogelijkheid om te streamen vanaf de bank met een popcorn erbij of vanuit de luie stoel voor het PC beeldscherm.

Is Viaplay het waard?

Onze redactie heeft de zware overwegingen al gemaakt en zijn daar bij tot deze conclusies gekomen, deze lees je hier. De een is meteen om, de ander niet.
geld besparen 1f1595849651

Wat betekent dit voor Ziggo Go en Ziggo Sport?

Voor zover nu bekend is blijft Ziggo Go gewoon bestaan als de service van Ziggo waar je de uitgezonden TV content mee terug kan kijken, verdere plannen zijn nog niet bekend.
Ziggo Sport als kanaal op de TV blijft natuurlijk gewoon bestaan. Je kan deze nog steeds combineren met pakketten waar je Ziggo Go bij krijgt of juist een hele hoop andere scala aan sport gerelateerde kanalen zoals ESPN. Wat op het moment ontbreekt is een pakket met daarbij Viaplay, wellicht dat we die nog gaan zien zodra de app zijn launch heeft gehad.

Zo kan je het beste de Premier League kijken in Nederland!

De beste manier om dus up to date te blijven in de Engelse voetbal wereld is via Viaplay. Of er naast alle voor genoemde nog meer sportprogramma’s en of sport praatprogramma’s bij komen is nog niet helemaal duidelijk, maar de Premier League is in ieder geval te zien vanaf augustus 2022.
Precies hoe de app eruit komt te zien weten we nog niet maar dat deze bom vol gaat staan met sport content is zeker! Wij pakken de popcorn er alvast bij. Ga jij vanaf maart een actief abonnement nemen op ViaPlay of houd je het liever bij Ziggo Sport?

Populair Nieuws