Film1 geeft oplossing winterdip met films

News
zaterdag, 26 februari 2022 om 13:00
just getting started still persberichtf1645544240
De winterdip is een fenomeen waar de meeste Nederlanders wel eens last van heeft gehad. Of je nou moeite hebt met opstaan of gewoon niet echt zin hebt in je dagelijkse werkzaamheden, het tekort aan zonlicht heeft vaak ongemerkt een effect op ons. Film1 denkt hiervoor een oplossing te hebben en we nemen je graag mee in wat we weten!
Het is weer de tijd van het jaar, de dagen zijn korter, de nachten worden langer en met alles wat er om je heen gebeurt is het niet zo moeilijk om je somber te gaan voelen. Het heet dan ook niet voor niets een winterdip. In een poging iedereen een beetje uit de winterdip te helpen heeft Film1 drie films gepland staan die een glimlach op je gezicht moeten toveren.

Just Getting Started

In deze film speelt niemand minder dan Morgan Freeman een manager van een luxe villa. Ondanks zijn verleden als advocaat voor de maffia zorgt hij ervoor dat een bezoek aan zijn vakantieoord een groot feest is. Wanneer de charmante voormalige FBI-agent, gespeeld door Tommy Lee, langs komt raken de twee in een strijd wie de grootste man van het vakantieoord is. De misdaadkomedie is op zaterdag 5 Maart te zien om 20:30.

Where’d You Go, Bernadette

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller gaat deze komische film over het leven van een ooit succesvolle architect die een hekel heeft aan haar huidige leven en besluit te verdwijnen. De hoofdrol wordt gespeeld door Cate Blanchett en deze rol was goed voor haar tiende Golden Globe nominatie. De komedie is te zien op zaterdag 12 maart om 20:30.
  • Bekijk hier de trailer voor Where'd You Go,Bernadette!

Love Type D

In de Britse romcom Love Type D gaat het om het vinden van ware liefde. De romantische komedie met Maeve Dermody, bekend van haar rol in Beautiful Kate en Carnival Row, in de hoofdrol won prijzen op verschillende filmfestivals. De film is te zien op vrijdag 25 maart om 20:30.
Heb je zelf nog een leuke film waar je altijd van opvrolijkt, laat het ons dan vooral weten!

Populair Nieuws