Nintendo eShop Sale: 10 top Switch games voor minder dan 10 Euro

Article
zondag, 19 april 2020 om 12:00
xgn google image
Het is lente! De Nintendo eShop is volgestroomd met games voor leuke prijsjes. Vorige week gaven we je al 10 suggesties voor je Switch die niet meer kostten dan 5 euro. Heb je een iets ruimer budget, dan vind je hier tien suggesties voor games onder de 10 euro!

Mario + Rabbids Kingdom Battle

De aankondiging van deze game was een grote verrassing: een Mario-game gemaakt door Ubisoft. De één kan ze niet luchten of zien, de ander vindt ze geweldig, de schreeuwende, mallotige Rabbids. De Rabbids zijn oorspronkelijk een spin-off van de Rayman serie, maar figureren inmiddels in een eigen reeks videogames, een tekenserie en een aankomende film.
Wat je ook van de Rabbids vindt, Kingdom Battle is een verrassend goede game. De game is een tactische turn-based rpg in de stijl van XCom, maar dan uiteraard in een zeer cartoony variant. De game kreeg in onze review dan ook terecht een 8,5. De game is nu voor 9.99 Euro in de eShop te vinden.
assault android cactus review moeilijke scifi twin stick shooter 88848 8

Assault Android Cactus+

Deze twin stick shootergame is echt voor de doorzetter. Het eerste gedeelte van de game doe je nog met je ogen dicht, maar halverwege gaat de moeilijkheidsgraad flink omhoog. Het is daarom aan te raden deze game in co-op spelen. Hoewel dat momenteel misschien wat lastig is, is samen spelen gewoon veel leuker. Het maakt de chaos compleet. De game beviel ons wel en we waardeerden hem met een 7. De game staat voor € 9,99 in de eShop.
grisf1587042416

GRIS

GRIS is een stijlvolle platformer van Indie developer Nomada Studio en uitgegeven door Devolver Digital. In de game volg je een vrouw genaamd Gris, die wakker wordt in de palm van een instortend beeld. Ze valt naar een kleurloze aarde, waar ze een aantal gebouwen tegenkomt die aangedreven lijken te worden door mysterieuze lichtpunten, die op sterren lijken. Deze prachtige game is nu voor € 8,49 in de eShop te vinden.

The Lion's Song

Een Telltale game zonder bekende franchises maar met fantastische muziek: zo kan deze episodische game het beste beschreven worden en dat deden we dan ook in onze review. De game levert geen ellenlang episch verhaal, maar een solide gameplay-ervaring met leuke graphics en dus die prachtige viool-muziek. We waardeerden deze titel met een 8.5. De game kost nu € 5,99 in de eShop.

Demon's Crystals

Hou je van knallen, dan ben je in deze hectische twin-stick shooter helemaal op je plek. Onze Rox gaf de game een 7,5. De game is niet heel groot met maar drie werelden en een eindbaas, maar kent in die werelden meer dan genoeg actie. Je kunt de game offline met maximaal vier mensen samen spelen en dat is ook aan te raden, aangezien de game in single player enorm moeilijk is. Er zijn verschillende modi, met als extra’s Deathmatch, Survival en Collect the Crystals. De game is nu voor € 5,99 in de eShop te scoren.
nine parchments switch review ongelooflijk onvergeeflijk 125674 1

Nine Parchments

Nog een game voor wie van een uitdaging houdt is Nine Parchments. Jij en je klasgenoot worden belaagd door een horde aan monsters en je hebt één spreuk die schade aan kan richten. Het enige probleem is dat die spreuk jouw klasgenoot ook pijn zal bezorgen. Nine Parchments is magisch mooi, maar ook vervloekt frustrerend. Voor € 5,99 is deze game nu prima geprijsd om eens uit te proberen.
valiantheartsthegreatwarf1587046963

Valiant Hearts: The Great War

Valiant Hearts is een prachtig ontroerend verhaal, verteld in cartoonstijl. De game brengt de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog dichtbij door diverse personages te volgen die ieder proberen de verschrikkingen van de loopgraven te overleven en hun trouwe viervoeter te volgen. Valiant Hearts is een heel bijzondere game die vrijwel niemand koud zal laten. De game is nu voor € 5,99 in de eShop te vinden.
rocket league esportsf1586858848

Rocket League

Voetbal, maar dan met auto's? Ja dat kan. Sterker nog, dat werkt prima! Je scheurt in volle vaart over het veld op een grote bal af, gebruikt de oplopende muren om positie te kiezen en maakt met een spectaculaire salto de mooiste doelpunten. Ook voor wie totaal geen voetbalfan is, is Rocket League een heerlijke game! Rocket League is nu voor € 9,99 in de eShop te krijgen.
grip combat racing review 141623

GRIP: Combat Racing

GRIP Combat Racing laat je met hoge snelheid over de baan scheuren terwijl je regelmatig over de kop gaat en tegenstanders belaagt. Hoewel de game veel realistischer is, lijkt de game wat gameplay betreft wel wat op Mario Kart. Je 'plakt' niet op de weg, maar moet rekening houden met zwaartekracht. Naast het racen kan je elkaar ook fysiek belagen, en niet alleen met je racewagen. GRIP racet voor € 9,99 je Switch rond.
contraanniversarycollectionf1587049596

Contra Anniverary Collection

De Contra Anniversary Collection is een verzameling van tien klassieke Contra games. De set gaat gepaard met een digitaal bonusboek met conceptdocumenten en schetsen, de officiële chronologie van de reeks en een exclusief interview met de producer van de reeks. Heb je geen zin in Contra, dan kun je ook kijken naar de Arcade Anniversary Collection of de Castlevania Anniversary Collection. Elke collectie is voor € 9,99 in de eShop verkrijgbaar.
Dat zijn ze, onze tien suggesties voor games voor je Switch onder de 10 euro. Hebben jullie nog andere suggesties? Deel het hieronder in de reacties.

Populair Nieuws