Wat vinden mensen van La Casa de Papel seizoen 4?

Article
zondag, 19 april 2020 om 11:00
mv5byte3zmzhzdytmmixny00zda4ltljy2itnzk0yjflowjlowrjxkeyxkfqcgdeqxvymdm2ndm2mq at at v1 sx1777 cr001777999 alf1587037980
Het vierde seizoen van Netflix-hit La Casa de Papel staat al een paar weken op Netflix. Veel fans hebben het seizoen in een keer doorgebinged terwijl anderen liever zo lang mogelijk van de serie willen genieten. Een ding is in ieder zeker, seizoen 4 van La Casa de Papel is net als de voorafgaande seizoenen steengoed.

Even terugblikken

La Casa de Papel vertelt het verhaal van een groep criminelen die de grootste bankoverval in de Spaanse geschiedenis plegen, de Koninklijke Munt. De eerste twee seizoenen laten zien hoe de dieven het voor elkaar krijgen om de bank te overvallen. Aan het hoofd van de groep staat El Professor. Als brein achter de operatie zorgt hij ervoor dat de groep succesvol de overval pleegt. Wanneer de dieven ervandoor gaan met het geld, leiden ze een luxe leventje. Toch duurt dit niet lang. Wanneer Río gevangen wordt genomen door de militaire dienst, brengt El Professor de bende weer bij elkaar om Río te bevrijden.
Seizoen 3 van La Casa de Papel eindigde met een grote cliffhanger. Aan het begin van seizoen 4 zit de groep dieper in de problemen dan ooit tevoren. El Professor denkt dat Lisbon, de liefde van zijn leven, is vermoord. Daarnaast moet Nairobi voor haar leven vechten wanneer zij ook is neergeschoten en hebben Río en Tokio een bank opgeblazen.

Recensies

De recensies op het vierde seizoen van La Casa de Papel zijn vrijwel allemaal lovend. Seizoen 4 zat weer vol met plot-twists die je gewoon niet kon zien aankomen en daar genoten mensen massaal van. Veel Nederlanders die momenteel thuis zitten vanwege de quarantaine konden het nieuwe seizoen van de Spaanse hit-serie in ieder geval niet snel genoeg kijken. Op Twitter hebben zij hun mening over het vierde seizoen gedeeld.
Natuurlijk waren er ook mensen die het vierde seizoen wat minder vonden. Sommigen gaven aan dat er net teveel geweld in het seizoen zat en anderen waren het niet eens met de hartverscheurende gebeurtenissen die rond het einde van het seizoen plaatsvonden. Net als de andere seizoenen eindigde ook dit seizoen in een mega spannende cliffhanger. Seizoen 5 van La Casa de Papel is inmiddels al bevestigd dus fans hoeven waarschijnlijk niet héél lang te wachten om te zien hoe het verhaal verder gaat.
Dit artikel is bijgewerkt op 24 juli 2020.

Populair Nieuws