Netflix Undercover film Ferry en meer komen er volgende week aan

Article
vrijdag, 07 mei 2021 om 12:00
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Je kan jezelf aankomende week verheugen op een aantal nieuwe en grote Netflix titels. Zo komt onder andere Netflix Undercover film Ferry op de streamingdienst volgende week te staan. Welke titels staan je nu nog meer te wachten?

1. Ferry

De Netflix Undercover film Ferry gaat over personage Ferry Bouman. In de originele serie is hij een Brabantse XTC-producent. De film Ferry is een prequel van dit karakter en beleven wij hem in zijn jongere jaren als beginnende drugscrimineel. Ook komt zijn vrouw Danielle terug in de film.
De cast van de film bestaat onder andere uit Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel en Monic Hendrickx. De nieuwste Undercover film komt 14 mei op de streamingdienst te staan.

2. Castlevania seizoen 4

De afgelopen drie seizoenen hebben we al kunnen bewonderen van Castlevania. Nu staat het vierde seizoen gepland volgende week al uit te komen.
Castlevania is een fantasieserie die Trevor volgt. Hij is de laatste overlevende van de Belmont Clan. Hij moet ervoor zorgen een stad, die bezet is door het kwaadaardige leger van Dracula, te beschermen. Hij en zijn vrienden zijn op weg om een oplossing te vinden om de mensheid te redden van uitsterven en om de kwaadaardige Dracula te verslaan.
De stemacteurs van de serie bestaan onder andere uit Richard Armitage, James Callis en Alejandra Reynoso. Castlevania seizoen 4 komt 13 mei uit op Netflix.

3. The Woman in the Window

Alhoewel deze film origineel gepland stond in 2019 in de bioscopen uit te komen, komt die nu deze week uit op Netflix. The Woman in the Window gaat over Anna Fox. Zij houdt het gezin dat tegenover haar woont al een lange tijd goed in de gaten, totdat er plotseling een brute misdaad in dat huis wordt gepleegd. Daarentegen beweren die buren dat dit nooit gebeurd is. In deze ijzingwekkende thriller probeert Anna de uiteindelijke waarheid naar boven te halen.
De cast van de film bestaat onder andere uit Amy Adams, Julianne Moore, Anthony Mackie en Donat Balaj. The Woman in the Window komt 14 mei op de streamingdienst te staan.

Deze Netflix titels komen ook volgende week uit

Naast de drie grote titels hierboven, komen er nog een aantal andere titels uit op Netflix volgende week. Zo komen titels zoals Love, Death & Robots Volume 2, Money, Explained seizoen 1 en Haunted seizoen 3 ook volgende week uit.
Voor welke titels ben jij het meest enthousiast? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws