Nieuwe Britney Spears documentaire op Videoland te zien

News
vrijdag, 07 mei 2021 om 11:00
tv kijkenf1629275165
Britney Spears staat dit jaar weer flink in de aandacht. Nu is er dan ook een nieuwe Britney Spears documentaire op Videoland te zien die vertelt wat er allemaal fout gaat in het leven van de popartiest.
Britney Spears heeft aardig wat te verduren gekregen in haar leven. Daar kwamen we in ieder geval wel achter toen de documentaire Framing Britney Spears uitkwam van The New York Times. Die docu liet zien hoe de popartiest onder de duim werd gehouden. Nu is er een nieuwe Britney Spears documentaire op Videoland te zien die verdergaat met dit verhaal. Voor The Battle For Britney: Fans, Cash and Conservatorship ging de BBC op pad om niet alleen fans, maar ook mensen die dichtbij haar staan te spreken.
Hierdoor moet de nieuwe Britney Spears documentaire op Videoland een compleet beeld geven, maar er zitten blijkbaar toch wat haken en ogen aan de documentaire. Zo schijnt Britney zelf al gezegd te hebben dat ze helemaal ziek wordt van alle documentaires en dat het wel een keer klaar moet zijn. Zolang de zaak waarin zij vecht voor zelfbeschikking blijft doorlopen zullen er helaas voor haar waarschijnlijk wel documentaires blijven verschijnen. Het is dan ook een interessant onderwerp voor videomakers en journalisten.

Nieuwe Britney Spears documentaire

Het bijzondere aan de nieuwe Britney Spears documentaire op Videoland is dat we de documentaire eerder te zien krijgen dan mensen in de Verenigde Staten. Met de meeste content op streamingdiensten is het namelijk zo dat alles eerst in de VS verschijnt en dan pas hier, maar de nieuwe Britney Spears documentaire op Videoland is daar dus een uitzondering op. Voor andere content is er eigenlijk ook een omweg om het gelijk te kijken zonder te wachten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties