Deze drie Netflix limited series moet je gezien hebben!

Article
woensdag, 21 april 2021 om 15:00
the serpent netflix 3f1618245888
Netflix boekt steeds vaker enorme successen met limited series en komt ook steeds vaker met dit soort series uit. In dit artikel vind je drie Netflix limited series die zo goed zijn, dat je ze eens in je leven bekeken moet hebben!

1. The Serpent

The Serpent is een limited serie van acht afleveringen van om de nabij een uur. Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de gebeurtenissen rondom seriemoordenaar Charles Sobhraj. Hij maakte in de jaren 70 veel slachtoffers. De mensen die slachtoffer van de moordenaar waren, ontdekten de hippie trail in Zuid-Azië, waar Charles zijn slag sloeg.
De cast van The Serpent bestaat uit Tahar Rahim, Jenna Coleman en Billy Howle. Deze limited Netflix serie is momenteel razend populair en is nu het perfecte moment om met de Netflix-menigte mee te gaan.
Bekijk de trailer van The Serpent hieronder:

2. The Queen's Gambit

Eens in 2020 moet je wel van deze Netflix limited serie gehoord hebben. The Queen’s Gambit is een korte serie van zeven afleveringen en is één van de best bekeken Netflix series van 2020.
The Queen’s Gambit gaat over Beth, die haar liefde voor schaken voor het eerst ontdekt in het weeshuis waar zij opgroeit. Al snel wordt bekend dat zij een fenomenaal schaakster is en hier enkele jaren later, als ze opgegroeid is, haar carrière van maakt. Toch kent het schaaksucces ook veel tegenslagen, die zij vaak tegenkomt.
De cast van het Netflix succes bestaat uit Anya-Taylor-Joy, Bill Camp, Marielle Heller en Thomas Brodie-Sangster.
Bekijk de trailer van The Queen’s Gambit hieronder:

3. Unorthodox

Naast The Queen’s Gambit was Unorthodox ook één van de grote successen van Netflix in 2020. Unorthodox is een limited serie en gaat over een 19-jarig Joods meisje genaamd Esther Shapiro, die eindelijk vlucht uit haar gearrangeerde huwelijk en van de orthodoxe gemeenschap in de New Yorkse wijk Williamsburg. Ze vlucht naar Berlijn, waar haar moeder woont en waarmee zij een goede band heeft. Hier wordt ze geïntroduceerd aan nieuwe passies, maar ook nieuwe jongeren. Zij zitten in de muziekwereld, waar Esther ook in wil stappen om piano te leren spelen. Toch is haar man nog steeds naar haar op zoek en hij heeft bovendien hulp meegenomen.
De cast van de Netflix limited serie bestaat uit Shira Haas, Amit Rahav, Jeff Wilbusch en Alex Reid. Unorthodox heeft in totaal vier afleveringen van rond de 50 minuten.
Bekijk de trailer van Unorthodox hieronder:

Andere kijkwaardige Netflix limited series

Andere Netflix limited series die het kijken waard zijn, zijn onder andere Collateral, Unbelievable en Stateless. Genoeg om te bekijken dus op de populaire streamingdienst.
Ben jij van plan één van deze series te kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws