The Queen's Gambit op Netflix is best bekeken miniserie ooit

  Als je The Queen's Gambit nog niet hebt gezien op Netflix wordt het toch echt tijd dat je onder je steen komt kruipen. De serie is namelijk de best bekeken miniserie ooit. Dat meldt Netflix zelf. In een overzicht van de best bekeken series staat The Queens Gambit alleen nog in de schaduw van La Casa de Papel, Tiger King en The Witcher.

  Netflix

  The Queen's Gambit op Netflix is geweldig

  The Queen's Gambit is binnen 28 dagen al door 62 miljoen Netflix-accounts bekeken, waardoor de miniserie nu in de top vier staat van best bekeken series op Netflix. Nu melden we er gelijk bij dat de meting is gedaan bij kijkers die minimaal twee minuten hebben gekeken. Of dit nou daadwerkelijk een zeer accurate meting is geweest weten we niet. Wel weten we dat recensenten en fans idolaat zijn van de Netflix miniserie. Op de website Rotten Tomatoes krijgt The Queen's Gambit zelfs een 100 procent Critics Score en een Audience Score van 96 procent.

  The Queen's Gambit brengt een apart verhaal

  In de hoofdrol van The Queen's Gambit zien we de getalenteerde Anya Taylor-Joy. Naast haar kunnen we ook genieten van onder andere Marielle Heller, Thomas Brodie-Sangster, Moses Ingram, Harry Melling en Bill Camp. Als deze namen je misschien niet bekend in de oren klinken, dan is het tijd dat je kennis gaat maken door The Queen's Gambit te kijken. Al heb je niets met schaken, we kunnen in ieder geval één reden bedenken om de miniserie te kijken: Anya Taylor-Joy spat van het scherm af en is ook nog eens een plaatje om naar te kijken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.