Netflix verwijdert Fast & Furious reeks in april

News
woensdag, 21 april 2021 om 15:30
fast and furiousf1615206364
Als je nog even de Fast & Furious reeks wil kijken, dan moet je opschieten. Alle films worden namelijk door Netflix verwijderd op 30 april. Met de nieuwe film op komst is het dus handig om nog even snel alle films door te kijken.
Het is een treurige mededeling voor iedereen die de Fast & Furious films een warm hart toedraagt, maar de volledige reeks zal toch echt verwijderd worden van Netflix. Mensen die de film nu willen kijken krijgen ook een notificatie dat de films zullen verdwijnen op 30 april. Je hebt dus nog iets meer dan een week om je een weg te banen door de volledige collectie van Fast & Furious films. Alleen het meest recente deel, Fast & Furious 8, zal nog wat langer beschikbaar zijn op Netflix.
Zeker met de nieuwe film op komst is het dus eigenlijk wel aan te raden om jezelf nog even te verdiepen in de Fast & Furious reeks op Netflix voordat de streamingdienst alle films verwijdert. Zo ben je dan in ieder geval weer helemaal up-to-date en zit je gelijk weer in de sfeer van Fast & Furious wanneer het negende deel op 8 juli verschijnt. Hopelijk kunnen we de film dan gewoon in de bioscoop zien, maar dat is nog even afwachten met hoe ver we zijn met het vaccineren en in hoeverre corona nog een groot probleem is.

Fast & Furious reeks verdwijnt van Netflix

Het is natuurlijk nooit fijn als Netflix films en series verwijdert, maar het is natuurlijk extra zuur als het nieuwste deel in een reeks binnenkort uit moet komen. Toch was het wel te verwachten dat de Fast & Furious reeks door Netflix verwijderd zou worden. De populaire films zijn namelijk van Universal en laat het nou recentelijk naar buiten gekomen zijn dat Universal zijn films wil verwijderen van Netflix en HBO Max. Het bedrijf is namelijk bezig met haar eigen streamingdienst genaamd Peacock. Dit lijkt een beetje de eerste stap in die richting te zijn en het zal helaas zeker niet de laatste zijn.

Populair Nieuws