De top 5 mooiste screenshots van 2017!

  Vandaag de dag zien games er zo goed uit, sommige zijn niet van echt te onderscheiden. Dit snappen sommige gamers maar al te goed en zij gebruiken hun games niet alleen om te gamen, maar ook om schitterende plaatjes te creëren. Om deze reden kijken we vandaag naar enkele van de 5 mooiste screenshots van 2017!

  5. Middle-earth: Shadow of War

  Nog redelijk nieuw, maar nu al in de top 5 mooiste screenshots van 2017? Jazeker, en hoe kan het ook anders? De omgevingen van Middle-earth zijn in deze game weer prachtig weergegeven en de game speelt heerlijk weg.

  In onze review werd weliswaar gezegd dat het verhaal soms wat minder is, en dat de echte die hard Tolkien-fans het misschien niet waarderen wat Monolith met zijn lore heeft gedaan, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat de game er gewoon fantastisch uitziet. De kleuren zijn mooi en wees nou eerlijk, wat is er nou meer imposant dan vliegen op een draak? Precies.

  4. Assassin's Creed Origins

  Met Assassin's Creed Origins is Ubisoft terug van weggeweest. De game werd door veel mensen goed ontvangen en doet de serie zeker goed. De game speelt niet alleen erg fijn, je kan er ook erg goed je oogjes mee verwennen. De wereld van het oude Egypte is enorm sterk afgebeeld in deze titel, en dat zie je ook terug in het bovenstaande screenshot.

  De enorme open wereld is al een lust voor het oog, maar als je gaat kijken naar de details valt er nog veel meer te ontdekken. De omgevingen slagen er enorm goed in om sfeer te creëren, en dat is precies wat je wilt in een game als deze. Klinkt dit goed in je oren? Lees dan vooral onze review!

  3. Project CARS

  Dit is misschien dan wel niet een erg spannend kiekje, maar het laat uitstekend zien waar games tegenwoordig toe in staat zijn. De details van deze wagen zijn bizar, en dit kan alleen maar goede dingen betekenen voor de toekomst. Als de graphics nu al zó goed zijn, hoe zijn ze dan over twintig jaar? Of zitten we dan allemaal met een VR-bril op onze neusvleugels en bestaat gamen voor de tv helemaal niet meer? Who knows?

  In ieder geval, voor nu valt er niks te klagen over hoe onze games eruit zien. In ieder geval niet bij Project CARS.

  2. Horizon Zero Dawn

  Sowieso één van de mooiste uitziende games van 2017 was Guerrilla's Horizon Zero Dawn. Misschien was het zelfs wel dé mooiste game van 2017, maar over smaak valt te twisten. De game zag er niet alleen schitterend uit, het bevatte ook een zeer interessante verhaal en een briljante hoofdpersoon in de vorm van Aloy. Het bracht ons een enorme lading aan content, uitdagende combat en vooral erg veel plezier.

  Horizon Zero Dawn staat bij velen op hun lijstje van top 5 games, en misschien zelfs wel op de eerste plek. In onze review gaven we deze game maar liefst een 9.7, dus wij waren om het zacht uit te drukken ook wel over de game te spreken.

  Stefans02

  1. Destiny 2

  Ah, Destiny 2. Bungie heeft sinds de release van deze titel veel lof gekregen over het design van de game, en dit is natuurlijk niet zomaar. De omgevingen in deze game zijn adembenemend, en soms zelfs een beetje betoverend. Hoe goed Origins ook een sfeer weet op te roepen, Destiny 2 doet daar nog een schepje bovenop. De game ziet er uniek uit met veel verschillende kleuren en een enorme variatie aan lichteffecten en kleine details.

  Verder biedt deze titel een fantastische FPS-ervaring die je eigenlijk op z'n minst wel een keer geprobeerd moet hebben. Nog niet verkocht? Lees dan even onze review.

  Dit waren ze dan, de mooiste screenshots van 2017!

  Mocht je niet genoeg kunnen krijgen van al deze prachtige plaatjes, kijk dan even op deze Subreddit. Hier vind je alle screenshots die je in dit artikel voorbij hebt zien komen, plus een enorm groot aantal andere schitterende screens.

  Welk screenshot vond jij het mooist? En welke games heb je gespeeld uit deze lijst? Laat het ons weten in de comments!

  Horizon: Zero Dawn Complete Edition

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.