Wat is een Ubisoft Club Account en waarom heb ik het nodig?

  Voor je gebruik kan maken van alle Ubisoft Club in-game en Ubisoft Store voordelen, moet je een Ubisoft Club Account aanmaken. Daarvoor kun je terecht op de Ubisoft Club website, de Club App of kun je je direct in een Ubisoft game aanmelden. Via een Ubisoft Club Account komen alle lijntjes van Ubisoft samen!

  Lees ook in deze serie:

  1. Wat is de Ubisoft Club?
  2. Wat zijn Ubisoft Club Units en hoe spaar je ze?
  3. Wat zijn Ubisoft Club Uitdagingen en hoe werkt het?
  4. Wat is een Ubisoft Club Account en waarom heb ik het nodig?
  5. Wat zijn Ubisoft Club Beloningen?
  6. Wat is Ubisoft Club XP en wat kan ik ermee?

  Waarom heb je het nodig?

  Met een Ubisoft Club Account blijf je verbonden met alle Ubisoft services nu en in de toekomst, de belangrijkste daarvan is de Ubisoft Club. Alle opgeslagen informatie en gegevens komen via je account samen op één plek, namelijk op je persoonlijke dashboard! Zonder account kun je niet profiteren van de vele voordelen, zoals 20% korting op een game in de Ubisoft Store, toegang tot bèta's en exclusieve in-game content.

  Wat is het verschil tussen een Ubisoft Club Account en een Uplay Account?

  Aangezien Uplay het oude systeem was waarmee Ubisoft werkte, kan het zijn dat je daar in een (ver) verleden een account voor hebt aangemaakt. Gelukkig wordt dat automatisch omgezet in een Ubisoft Club Account als je inlogt, maar je kan eventueel ook een nieuw account aanmaken. Je zult dan wel al je progressie op je oude account kwijt zijn. Om deel te nemen aan de Ubisoft Club is het in ieder geval nodig dat je op dat platform inlogt en niet op Uplay.

  Link je account met PlayStation, Xbox of Steam

  Je Ubisoft Club Account wordt pas helemaal handig als je dat verbindt met je account op de PlayStation, Xbox of Steam. Zo blijven de accounts eenvoudig synchroon lopen en kun je bijvoorbeeld vrienden van de andere platformen toevoegen en hun profiel zien, maar ook je Ubisoft games overzichtelijk bij elkaar houden.

  Alle Ubisoft Club content is platform gebonden, dit betekent dat op het moment dat je Units wil verzamelen op zowel PC als PS4, je voor beide platformen ook de game moet hebben gekocht. Het is dus wel mogelijk om twee keer zoveel Units te verdienen als je op verschillende platformen dezelfde game speelt. Alle statistieken van de diverse platformen komen samen in je Ubisoft Club dashboard.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.