Reageer en Win - Westworld seizoen 1 en de eindejaarsknaller met heel veel toffe prijzen!

Article
vrijdag, 29 december 2017 om 14:29
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij het eerste seizoen van Westworld weg en daarnaast hebben wij ook het verlossende antwoord op wie er met de eindejaarsprijs naar huis gaat. Wil jij kans maken op deze prijs? Bekijk dan de video en doe mee!
Vorige week konden jullie kansmaken op een LEGO Marvel Superheroes 2 pakket en ook gaven wij in samenwerking met consoleskins.nl drie keer een skin naar keuze weg. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar [email protected].

Reageer en win - Westworld seizoen 1

Het is bijna 2018, maar dat betekent niet dat we stoppen met het weggeven van toffe spullen. Deze week geven we het eerste seizoen van Westworld weg. Deze verfrissende serie kende met het eerste seizoen een geweldige start en nu maken jullie kans om deze te winnen!
Daarnaast is het eindelijk tijd voor het weggeven van de grote doos met al die geweldige prijzen. In deze doos is van alles te vinden: games, films, goodies, t-shirts en ga zo maar door. Bekijk snel de video om erachter te komen wie er heeft gewonnen.

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op het prijzenpakket van Shadow of War of een code voor de PS4-versie van Tricky Towers!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn.