10 moederdag cadeautips 2018 - Omdat je zo lief bent, mama

Article
maandag, 07 mei 2018 om 10:13
xgn google image
Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, en je moeder die staat straks hopelijk mooi in die zonnestralen. Moederdag komt eraan en dan komt die periode dat ze wel eens flink verwent wil worden. Om je moeder blij te maken met tech, games of films, hebben wij een paar toffe moederdag cadeautips klaarstaan.

Nintendo Labo - leuk om samen met ma te doen

We beginnen onze cadeautips met Nintendo Labo!
Nintendo Labo is de eigenwijze nieuwe uitvinding van Nintendo. Geen vierkante ogen van uren naar het televisiescherm staren. In plaats daarvan kan moeder samen met al haar kinderen aan de tafel zitten en lekker creatief aan de slag met deze stapels karton. In de twee pakketten zitten verschillende dingen die het mogelijk maken om karton tot leven te wekken.
Het leuke aan Nintendo Labo is voornamelijk dat het een echte bezigheidstherapie is. Je kunt uren steken in het knutselen van een vishengel, piano of kartonnen auto. En wanneer je dan die stukken karton tot iets leuks hebt bewerkt, kan moeders ook nog met de kinderen samen een paar spelletjes spelen. De auto's kunnen een race afleggen of elkaar uit een ring proberen te beuken en de vishengel kan worden gebruikt om een visje aan de haak te slaan.
Met Nintendo Labo kun je een hoop toffe creaties maken!
130978

Netflix cadeaukaart

Wat is er fijner dan na een lange dag het verstand op nul te kunnen zetten en lekker languit op bed even een Netflixserie op te zetten? De Netflix cadeaukaart is een leuke moederdagtip om moeders toch wat rust te gunnen. Er staan bijzonder veel series op de streamingdienst en er is voor iedereen wel iets. Of je moeder nu van detectives, drama of fantasy houdt, van elk genre staat wel weer iets op Netflix.
En wil je bij dit cadeau direct enkele series aanraden? Voor verschillende genres hebben wij ook specials geschreven met tips welke series nu echt niet mogen worden gemist. Zo vertellen wij met welke series er kan worden gelachen, maar ook wat nu eigenlijk over het algemeen de beste series op deze dienst zijn. Dat maakt het een toffe moederdag cadeautip!

Een persoonlijke telefoonhoes

Persoonlijke cadeautjes doen het anders ook heel erg goed. Zo kun je mogelijk een persoonlijke telefoonhoes maken, zodat je moeder altijd iets met zich mee kan dragen wat haar aan jou laat denken. Het is bijvoorbeeld tof om een hoes te maken met daarop een design dat je zelf hebt gemaakt of een foto van heel het gezin.
Ook kun je natuurlijk creatief aan de slag gaan door gewoon een blanco hoesje te kopen, op een stickervel je favoriete foto te drukken en deze sticker vervolgens op de hoes te plakken. Mocht dit teveel moeite of tijd kosten, dan zijn er zat andere manieren om de hoesjes te personaliseren. Er zijn verschillende websites die je de mogelijkheid geven om je eigen hoesjes te ontwerpen. Vervolgens worden deze hoesjes dan thuisbezorgd.
130980 3

âEen bezoekje aan Mama Mia

Mama Mia is al een oude film, maar blijft een klassieker. Je moeder herinnert de film vast nog wel van jaren terug, waardoor het leuk is om herinneringen op te halen door de film samen met haar nog eens te bekijken. Dit kan natuurlijk door de DVD of Bluray weer eens af te spelen. Maar er zijn dingen die boven de gezellige sfeer van de huiskamer gaan...

Zo wordt Mama Mia op 13 mei opnieuw gedraaid in de Pathé. Misschien is het kwartje al gevallen, maar wat is dit voor een dag? Precies, moederdag! Is het niet onwijs gaaf om samen met je moeder op moederdag in de bioscoopstoelen plaats te nemen en herinneringen op te halen onder het genot van popcorn en een drankje?
Eerder werd Mama Mia ook al opgenomen in onze lijst met beste films mei 2018. Deze klassieker is heel leuk om samen met je moeder eens opnieuw te beleven.
130981 5

Een Disney Pixarfilm zoals Coco

Mocht je nu verhinderd zijn om op moederdag zelf naar de film te gaan, dan kun je natuurlijk ook nog films naar je moeder brengen. Disney en Disney Pixarfilms weten ook al jarenlang de gehele familiedoelgroep te boeien en zijn daarom uitermate geschikt om cadeau te doen aan je moeder. Als we naar de meest recente films kijken, dan springt voornamelijk Coco eruit. Dit is een film die leuk is om met het hele gezin te kijken.
Coco is momenteel uit op Bluray en DVD. We hebben de film gerecenseerd en in onze Coco review gaven we de film maar liefst een 9.0.Dit is natuurlijk een bijzonder hoog cijfer voor een film. De film wordt als emotioneel ijzersterk beschreven, kent een hoop volwassen thema's en kent een goede dosis humor die zowel leuk is voor grote Disneyfans als echte prinsesjes.
130982

iPad 2018

Een ander leuk cadeau is iets om lekker op de bank te gebruiken. Bespaar je ma dat ze telkens spelletjes op haar mobiel moet spelen en laat haar spelletjes spelen op een wat groter schermpje. En stiekem is het mooie stap om haar kennis te laten maken met voor haar wat meer ingewikkelde dingen zoals augmented reality.
Het mooie aan de iPad 2018 is dat het een vrij goedkoop model is. Uiteraard, een iPad is een blijft een duur geschenk, 359 euro voor de 32GB variant of 449 euro voor de versie met 128GB geheugen is voor een iPad weinig geld. Wel moet worden opgemerkt dat je dan nog wel een losse Apple Pencil moet aanschaffen.
130983 5

3DS Detective Pikachu

Laat je moeder met dit cadeau eens stoppen met al die detectiveseries. Het is namelijk tijd om eens op een meer interactieve manier een mysterie op te lossen. Met dit schattige pocket monstertje los je verschillende problemen op die jij, mensen en andere Pokémon hebben veroorzaakt. Detective Pikachu is erg simpel, maar daardoor is het erg geschikt als je moeder dus helemaal niet zoveel ervaring heeft met het spelen van videogames.
En als je het helemaal compleet wilt maken, kun je haar ook nog de veel te grote Pikachu amiibo meegeven. Alhoewel dit ding wel heel erg lomp is om tegen je 3DS aan te houden. Deze schattige gele vriend is groter dan je New Nintendo 3DS en zelfs voor de New Nintendo 3DS XL aan de vrij forse kant. Al staat hij natuurlijk wel leuk in de kast!
130984

Monopoly Switch

Iedereen kent Monopoly wel: je vindt het leuk of je vindt het compleet afgrijselijk. Alhoewel de winnaar in sommige gevallen wordt bepaald door te kijken wie het langst zijn frustraties kan opkroppen en dus het laatst stopt met het spel, weten anderen er al jarenlang uren vol plezier mee te beleven. Niet voor niets zijn er honderden versies van Monopoly verschenen, waaronder een versie die je zelfs aanmoedigt om expres vals te spelen!
Monopoly is ook verschenen op de Switch">Nintendo Switch. Een slimme zet, want doordat de Nintendo Switch lekker makkelijk met je mee kan worden genomen, kun je ook overal Monopoly spelen. Deze digitale versie neem je natuurlijk makkelijker mee dan zo een joekel van een bordspellendoos. En mocht je dan opvallen dat er ook reisedities bestaan, klopt maar we willen wel eraan toevoegen dat Monopoly op de Switch veel meer charme heeft.
130985

Grey’s Anatomy

De één na laatste moederdag cadeautip is een DVD van het laatste seizoen van een serie die zij onwijs tof vindt. Waarschijnlijk ken jij je moeder het beste en weet je ook welke series ze kijkt. Maar mocht je dit niet zeker weten, een serie die het sowieso goed zal doen is Grey's Anatomy. De serie wordt door een hoop mensen gekeken en wordt door haar succes dan ook al bijzonder lang op de televisie vertoond.
Het einde van de Amerikaanse ziekenhuisserie is in zicht, maar ondertussen zijn er maar liefst vijftien seizoenen. Dit staat voor honderden afleveringen aan kijk plezier. Als je het een beetje goed plant en je moeder vindt de serie echt onwijs tof, dan kun je haar zoveel van de serie laten kijken dat je geen moederdag cadeautips meer nodig hebt. Want zelfs al gaf je haar de helft van alle seizoenen cadeau, dan heeft ze nog flink wat in te halen. Kent je moeder de serie al van binnen naar buiten, dan is er nog één moederdag cadeautip.
130986

Laatste moederdag cadeautip: Bol.com cadeaukaart

We sluiten deze moederdag cadeautips af met de Bol.com cadeaukaart.
Mocht je nu zelf nog steeds niet weten wat jij je moeder cadeau kunt doen met moederdag, dan hebben wij nog één moederdag cadeautip voor je klaarliggen: een bol.com cadeaukaart. Door deze kaart aan te schaffen kan je moeder zelf bepalen wat ze voor moederdag aanschaft. Jij hebt op een makkelijke manier een cadeau gegeven en je moeder heeft weer het idee dat je aan haar hebt gedacht.
Natuurlijk is een cadeaukaart een stuk minder leuk dan de andere dingen die vooralsnog al op de lijst stonden. Maar op deze manier koopt ze sowieso de tech, games of films die bij haar passen. Of iets anders wat ze toevallig in huis nodig heeft.

Populair Nieuws