De 10 beste Marvel Ultimate Alliance 3 personages tot nu toe

  Tijdens de Game Awards 2018 werd er bekendgemaakt dat Marvel Ultimate Alliance 3 exclusief voor de Nintendo Switch gaat worden uitgebracht. In de aankondigingstrailer zagen we een groot scala aan Marvel superhelden voorbijkomen. Lees in deze special welke helden de 10 beste Marvel Ultimate Alliance 3 personages tot nu toe zijn.

  Jim Starlin

  We hebben natuurlijk niet alle personages meegenomen in dit artikel. Er zijn simpelweg te veel Marvel figuren te zien in de trailer. De personages die niet in de lijst staan, maar we het noemen waard zijn, zijn de volgende helden: Rocket Raccoon, Nebula, Star-Lord, Captain America, Ronan, Falcon en Black Widow.

  We hebben ook een artikel gemaakt waarin de Marvel Ultimate Alliance 3 personages staan waaraan je niet zo snel zou denken. Ook die personages komen voor in de aankondigingstrailer tijdens de Game Awards 2018.

  10. Gamora

  We trappen deze lijst af met een van de twee geadopteerde dochters van Thanos: Gamora. We zagen Gamora onder andere in Guardians of the Galaxy en in Avengers: Infinity War. Gamora is afkomistig van de planet Titan en werd door Thanos geadopteerd nadat hij haar familie en vrienden had vermoord. Gamora is het alleen niet altijd eens met haar adoptievader.

  Gamora’s uiterlijk in de stripverhalen is anders dan die in de Marvel films. In de films heeft Gamora een groot zwaard en een sterk handwapen, samen met kort groen haar en een witte pak. In Marvel Ultimate Alliance 3 gaat ze haar stripverhaal outfit dragen. In de films vertolkt Zoë Saldana de groene heldin. De zus van Nebula was overduidelijk in de trailer van de Nintendo Switch game te zien.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  9. Ultron

  De nummer negen op deze lijst met de 10 beste Marvel Ultimate Alliance 3 personages staat slechterik Ultron. Deze krachtige robot was voor het eerst te zien in Avengers: Age of Ultron en zit al in verschillende Marvel mobile games: Contest of Champions en Marvel Future Fight. Ultron werd geïntroduceerd in het 54e stripverhaal van Marvel.

  Ultron is een robot, maar kan toch menselijk overkomen. Vooral in Age of Ultron is de robot, mede door stemacteur James Spader (Bekend van The Blacklist), net een mens in een robotpak. Ultron maakt vaak gebruik van zijn lazers, dat zal in Marvel Ultimate Alliance niet anders zijn.

  8. Groot

  Deze grote, sterke boom is natuurlijk voor iedereen bekend van Guardians of the Galaxy. Groot komt oorspronkelijk van Planet X en is een ijzersterk, boom-achtig wezen dat een lange vriendschap heeft opgebouwd met Rocket Raccoon. Het enige wat dit wezen uit zijn mond krijgt is de zin: “I am Groot.” Het is bijna onmogelijk hem echt te verstaan, alleen zijn eigen soort kan dat.

  In Marvel Ultimate Alliance 3 zal Groot misschien krachten hebben als het gebruiken van zijn wortels en anderen beschermen. Anderen beschermen deed hij namelijk in Guardians of the Galaxy, zo redde hij zijn mede Guardians van slechterik Ronan. In Infinity War gebruikte de kleine Groot zijn takken om een handstuk te creëren voor Thors nieuwe wapen. Die takken kunnen dus ook in deze game aardig van pas komen.

  Warner Bros. Pictures

  7. Hulk

  Iedere Marvel fan kent de Hulk, iedere niet-Marvel fan kent de Hulk. De Hulk is een van de meest iconische personages van Marvel ooit. Bruce Banner transformeert als hij boos is in een groot groen monster, dus beter bekend als de Hulk. Hulk is ijzersterk, kan van hoge gebouwen afspringen zonder schade op te lopen, kan klappen opvangen en kan zijn mede Avengers redden indien nodig.

  De Hulk wordt in de laatste Marvel films gespeeld door Mark Ruffalo, dat kan hij door middel van motion capture technologie. De Hulk verscheen voor het eerst in de Marvel stripverhalen en werd voor het eerst verfilmd in 2003. Hoe je het ook wendt of keert, de Hulk is altijd een waardevolle toevoeging aan je team.

  6. Wolverine

  Deze superheld maakt als eerste personage op deze lijst deel uit van de groep X-Men. James Howlett, beter bekend als Wolverine, heeft door heel zijn lijf het onverwoestbare metaal Adamantium verworteld zitten. Hij heeft de zenuwen en reflexen van een roofdier en kan lange klauwen uitschuiven, superscherp en gemaakt van hetzelfde metaal. Ook kan deze mutant supersnel genezen van welke blessures of verwondingen dan ook.

  De Wolverine is in de tv-wereld vooral bekend geworden door de films X-Men Origins: Wolverine, X-Men, X-Men 2: X-Men United, X-Men: The Last Stand, The Wolverine, X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apocalyps en Logan. Dat zijn aardig wat film, toch? In die films wordt het menselijke roofdier gespeeld door Hugh Jackman. In Marvel Ultimate Alliance 3 zal Wolverine misschien krachten hebben als het terugkrijgen van levens en het gebruiken van zijn vlijmscherpe klauwen.

  The Walt Disney Company

  5. Spider-Man

  Op nummer vijf in deze lijst met Marvel Ultimate Alliance 3 personages staat Spider-Man. Spider-Man is net als de Hulk een iconisch Marvel personage en is ook gecreëerd door reeds overleden Stan Lee. Iedereen kent Spider-Man wel, al ken je hem van de stripverhalen, de films, de games of de tv-series. Spider Man zit ook in Marvel Ultimate Alliance 3 en zal ook in deze game zijn spinnenkrachten op de proef stellen.

  Recentelijk is de eerste Spider-Man: Far From Home trailer uitgebracht door Marvel Entertainment, dat na Tom Hollands livestream op Instagram. Holland speelde hiervoor al in Captain America: Civil War, Spiderman: Homecoming en Avengers: Infinity War als onze spinnenmans en krijgt er nu dus een vierde filmproductie bij. Daarnaast kun je Spider-Man zelf bespelen in Marvel’s Spider-Man op de PlayStation 4.

  Marvel Studios

  4. Thanos

  Op nummer vier op deze lijst met de beste Marvel Ultimate Alliance personages tot nu toe staat Thanos, de grootste schurk in de Marvel cinematic universe tot nu toe. Thanos maakte zijn grote entrée in Avengers: Infinity War, gespeeld door Josh Brolin, maar was al eerder te zien in de post-creditscene van The Avengers, Guardians of the Galaxy en Avengers: Age of Ultron. Thanos is de adoptievader van Nebula en Gamora, beide dochters zijn het overigens niet altijd even eens met hun ‘vader’.

  Thanos is simpelweg een van de sterkste personages in het Marvel universum en staat daarom hoog op deze lijst. Met zijn Infinity Gauntlet heeft hij ontzettend veel macht, alhoewel die gouden handschoen aan het einde van Infinity War misschien wel zijn waarde heeft verloren. Dat weten we natuurlijk nog niet. Thanos is de leider van de zogenaamde Black Order, een groep waar we in Marvel Ultimate Alliance 3 zeker mee te maken gaan krijgen.

  The Walt Disney Company

  3. Iron Man

  Het brons wordt veroverd door Tony Stark, eter bekend als Iron Man. Iron Man is samen met Captain America een van de eerste leden van de Avengers. Iron Man heeft een groot leger bestaande uit Iron Man-harnassen tot zijn beschikking die zich schuilhouden in de Star Tower. Dit hoofdstation is tegelijkertijd het laboratorium van Tony Stark dat volstaat met nanotechnologie. Dat is overigens dezelfde technologie waar Iron Mans robotpak van gemaakt is.

  Iron Man is supersterk, beschikt over raketten, een JARVIS-besturingssysteem, jetpack en nog veel meer. Tony Stark is slim, heeft humor en kan worden gezien als een van de beste Avengers aller tijden. Dat Iron Man op nummer drie in deze lijst staat, is dus niet heel gek.

  2. Scarlet Witch

  De nummer twee op deze lijst komt misschien een beetje als een verassing. Toch is Scarlet Witch een van de sterkste personages in het Marvel universum ooit. Deze tovenares staat op de officiële Avengers power ranking nog boven Iron Man, Vision, Captain Marvel, Spider-Man en Captain America. Scarlet Witch, haar echte naam is Wanda Maximoff, maakte oorspronkelijk deel uit van de X-Men en is de dochter van Magneto.

  De krachten van Scarlet Witch waren toen het personage voor het eerst verscheen nogal vaag. Later werden haar krachten opgehelderd, ze kan de realiteit op grote, ruimtelijke schaal veranderen en naar haar wil vervormen. Door haar immense kracht kan ze universums kapot maken en zelfs nieuwe vormen. Ondanks haar krachten kan ze die wel minder vaak gebruiken.

  The Walt Disney Company

  1. Thor

  De goddelijke Avenger Thor gaat er in deze special met de winst vandoor! Thor is zonder twijfel de sterkste Avenger, dat blijkt uit de stripverhalen en de films. In Avengers: Infinity War was Thor een van de meest sterke personages en dat was hij ook in de films daarvoor. De god van de bliksem is de broer van Loki en zoon van Odin. Thor is de prins en beschermer van Asgard, zijn thuis.

  Thor is onsterfelijk en kan met zijn hamer legers in zijn eentje aan. Hij gebruikt bliksem om zijn aanvallen extra kracht bij te zetten. In Infinity War heeft Thor beschikking tot zijn Stormbreaker, een van de meest krachtige wapens in het Marvel universum ooit. Thor is een gamechangeren dat zal in Marvel Ultimate Alliance 3 niet anders zijn.

  De 10 beste Marvel Ultimate Alliance 3 personages tot nu toe

  Dit zijn de 10 beste Marvel Ultimate Alliance 3 personages tot nu toe! Het kan goed zijn dat er nog veel meer personages bekend worden gemaakt voordat de game uitkomt op de Nintendo Switch, houd daarvoor XGN goed in de gaten!

  Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  Verkijgbaar vanaf 19 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.