Beste smartphone geruchten van 2019 - Van OPPO tot iPhone

  Opvouwbare schermen, 5G internet en smartphones zonder notch; het zouden allemaal features kunnen zijn die we op de smartphones in 2019 kunnen verwachten. We weten nog niets zeker, dus daarom zijn hier de beste smartphone geruchten van 2019 om naar uit te kijken.

  Het is belangrijk om - tijdens het lezen van dit artikel - te beseffen dat dit een lijst is met de vijf beste smartphone geruchten van 2019. De verwachting is dat er tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona aan het einde van februari veel zal worden bevestigd. Tot dan kunnen we alleen maar uitgaan van de geruchten rondom de verschillende smartphones, die over het algemeen best vaak blijken te kloppen.

  5. OPPO

  We trappen deze lijst met de beste smartphone geruchten van 2019 af met de nieuwe OPPO smartphone. De naam van dit model is nog niet bekend, maar OPPO heeft in 2018 aangegeven dat er nog veel nieuwe OPPO smartphones in Europa zullen worden uitgebracht. Het Chinese smartphone merk is nog niet zo bekend in Nederland, maar na een mooie lancering in Milaan heeft OPPO de eerste stap gezet in het introduceren van de smartphones op de Europese markt. Dit ging om de OPPO RX17 Pro en RX17 Neo; twee smartphones in een wat lagere prijsklasse met een aantal hele toffe features. Deze features staan beschreven in de reviews die hierboven gelinkt staan.

  OPPO heeft eerder al aangegeven dat er tijdens MWC een opvouwbare smartphone zal worden aangekondigd. Hoe deze smartphone van OPPO er precies uit gaan zien is nog niet bekend, maar daar krijgen we aan het einde van februari dus meer over te zien. Daarnaast zijn veel smartphone merken bezig met 5G internet en dat is dus ook iets dat we kunnen verwachten op de nieuwe smartphones van OPPO. OPPO staat bekend om haar innovatieve features, zoals een full-display smartphone en SuperVOOC, waarmee je je smartphone binnen 35 minuten volledig oplaadt. Daarom staat de nieuwe smartphone van OPPO in deze lijst met de beste smartphone geruchten van 2019.

  4. iPhone 11

  De nieuwste smartphones van Apple hebben logischerwijs ook recht op een plaats in deze lijst met de beste smartphone geruchten van 2019. Ondanks dat de iPhone modellen niet meer enorm innovatief zijn, kunnen we wel weer een aantal innovatieve functies verwachten van de modellen die in 2019 uit gaan komen. Want het is inmiddels wel duidelijk dat Apple ieder jaar met een nieuwe iPhone komt. De naam is nog niet bekendgemaakt dus voor nu zullen we het nieuwe apparaat nog de iPhone 11 noemen.

  We hoeven wederom geen enorme veranderingen te verwachten, want waarschijnlijk zal de camera iets worden verbeterd, de batterijduur wordt wat verlengd en Apple zal de chip gaan verbeteren. Wel is de verwachting dat Apple een vingerafdruksensor in het scherm zou willen implementeren, maar er zijn al andere smartphones, zoals de OPPO RX17 en OnePlus 6T, die dit hebben. Apple gaat in 2019 waarschijnlijk niet alleen een nieuwe smartphone uitbrengen. Lees in ons artikel welke Apple-producten we in 2019 kunnen verwachten!

  3. Huawei P30

  Huawei heeft ook al aangegeven dat ze in 2019 smartphones op de markt gaat brengen die 5G internet ondersteunen. In 2018 kwam Huawei met verschillende sterke producten op de markt. Dit waren toen de P20, P20 Pro, Mate 20 en Mate 20 Pro. Het is nog niet bekend welke Huawei smartphone in 2019 de nieuwe technologie gaat ondersteunen. 5G-ondersteuning is een grote stap voor smartphone-fabrikanten. Met behulp van deze nieuwe technologie kun je binnen één seconde een heel seizoen van jouw favoriete serie downloaden.

  Daarnaast gaan er geruchten rond dat de Huawei P30 een vingerafdrukscanner in het scherm heeft zitten. Het scherm zou de hele voorkant vullen en er is alleen ruimte voor een kleine waterdruppel-notch. Verder is er nog niet veel bekend over de nieuwste smartphone van Huawei, maar waarschijnlijk wordt de P30 officieel aangekondigd tijdens MWC Barcelona aan het einde van februari.

  2. Samsung Galaxy S10

  Samsung kan uiteraard niet ook uitblijven uit deze lijst met de beste smartphone geruchten van 2019. De Samsung Galaxy S9 was een van de beste smartphones van 2018. Wanneer Samsung op deze lijn voortborduurt, kunnen we veel verwachten van de Samsung Galaxy S10. En heel lang hoeven we niet meer te wachten op officiële informatie over de nieuwste smartphone van Samsung. Het officiële launch event van de Samsung Galaxy S10 vindt namelijk op 20 februari 2019 plaats in San Francisco.

  De geruchten gaan dat er verschillende varianten van de S10 zullen worden aangekondigd. De Galaxy S10 Lite, S10 en S10 Plus hebben allemaal verschillende schermgroottes. Daarnaast is de verwachting dat er later een geüpgradete versie van de Galaxy S10 uit wordt gebracht die 5G ondersteund. De Samsung Galaxy S10 zou wel eens een van de snelste smartphones van dit jaar kunnen worden, want er gaan geruchten rond dat de nieuwe Snapdragon 855 processor als eerste in de nieuwe smartphone van Samsung zal verschijnen.

  1. OnePlus 7

  OnePlus loopt eigenlijk een aantal jaar voor op OPPO. OnePlus had tot een aantal jaar geleden ook nauwelijks naamsbekendheid in Europa, maar daar is verandering in gekomen. Luuc gaf in onze OnePlus 6T review namelijk al aan dat het een van de beste smartphones van 2018 is. Er ligt nu dus een behoorlijke druk op OnePlus om weer een wereldproduct af te leveren. Er gaan al genoeg geruchten rond welke features er op de OnePlus 7 zitten om het grote publiek omver te blazen.

  Zo zou de OnePlus 7 een van de eerste 5G smartphones zijn die door het grote publiek kan worden gekocht. Daarnaast zou de notch nu voor het eerst helemaal verdwijnen. Als er één feature is waarover smartphone-kenners vallen is het wel de notch. Deze moet het liefst zo klein mogelijk zijn, maar tot dusver zat hier altijd de camera. Nu zou de camera dus ergens anders moeten zitten, zoals bij de OPPO Find X, waar de camera uit kan schuiven.

  Beste smartphone geruchten van 2019

  Tot dusver is er nog niet heel veel officieel bekend over de nieuwe smartphones die in 2019 gaan uitkomen. Ook tijdens CES 2019, waar veel toffe aankondigingen werden gedaan, werd er niet veel bekend over de nieuwe smartphones. Het eerstvolgende evenement, MWC Barcelona, zal plaatsvinden van 25 tot en met 28 februari.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.