Kun je Viaplay scoren met een vouchercode?

Article
vrijdag, 25 februari 2022 om 13:30
viaplay met tekstf1648643997
Als er maar iets is waar Nederlanders gek op zijn, dan is het wel korting. Met de komst van de streamingdienst Viaplay, het nieuwe thuis van de F1, is natuurlijk de vraag hoe en waar je het goedkoopst een abonnement kan vinden.

Deals bij providers en Viaplay zelf

Zo vlak voor de lancering van Viaplay (1 maart!) komen er natuurlijk steeds meer deals naar buiten om Nederlanders ertoe te verleiden een abonnement af te sluiten. T-Mobile-klanten krijgen de eerste vier maanden gratis bij het afsluiten van een nieuw vast internetabonnement en bij Ziggo betalen oude en nieuwe klanten voor de eerste vier maanden 20 euro in plaats van de reguliere 13,99 per maand. Nieuwe KPN-klanten hebben misschien wel de beste deal: bij een nieuw abonnement krijg je Viaplay een jaar lang gratis.
Wie geen Ziggo heeft en geen zin heeft om een nieuw abonnement af te sluiten, kan ook gebruik maken van Viaplay’s eigen deal. Als je voor 1 maart een abonnement afsluit, betaal je 99 euro voor het eerste jaar. Daarmee bespaar je 68 euro.
Als echte Nederlander vraag je je misschien wel af: ‘’Maar kan het nog goedkoper?’’ Wanneer je een abonnement wil afsluiten, staat er onder de informatie over de huidige deal ‘ik heb een vouchercode’. Bij het lezen van die woorden gaan natuurlijk de harten van menig Nederlander sneller kloppen.

Is er in Nederland een vouchercode beschikbaar voor Viaplay?

Het lijkt er helaas op dat er nog geen vouchers voor Viaplay verkrijgbaar zijn. Op de site van Viaplay staat onder veelgestelde vragen wel een kopje met ‘vouchercode’ waarin uitgelegd wordt waar je je code kan invoeren. Wanneer je op die link klinkt, krijg je een foutmelding. Hoewel de pagina nu dus nog niet werkt, lijkt het er wel op dat vouchercodes eraan komen. Voor nu vind je in ieder geval goede deals bij Viaplay zelf en de eerdergenoemde providers.

Is Viaplay de moeite waard?

Of Viaplay de moeite waard is is natuurlijk subjectief. Echte sportliefhebbers kunnen deze streamingdienst in ieder geval niet missen, vooral Formule 1- en voetbalfans. Als je er nog niet helemaal uit bent, vind je hier alles wat je moet weten over Viaplay. Benieuwd wat de XGN-redactie gaat doen? Dat vind je hier.