Viaplay T-Mobile deal uit de doeken gedaan

News
donderdag, 03 februari 2022 om 11:30
viaplay met tekstf1648643997
Viaplay en T-Mobile gaan samenwerken. Zo maken de twee gezamelijk bekend. Voor T-Mobile klanten is er veel om van te genieten, want die krijgen gelijk een grote Viaplay T-Mobile deal.
De Viaplay T-Mobile deal is namelijk als volgt. T-Mobile klanten krijgen de eerste vier maanden Viaplay gratis bij het afsluiten van een nieuw vast Internetabonnement. Op een later moment gaat de telecomprovider de streamingdienst ook beschikbaar maken als add-on abonnement in de TV- en Internetpakketten. Opvallend is wel dat bestaande klanten niet van de deal genieten.
Leo Hensen, directeur Marketing T-Mobile Nederland, laat het volgende weten:

“We zijn er trots op dat we een overeenkomst hebben gesloten met Viaplay. We zijn erg blij dat we onze klanten toegang kunnen bieden tot het beste wat er te zien is in de wereld van sport, exclusief entertainment en een selectie van het beste uit Hollywood."

viaplay logo no tekstf1643883108

Viaplay T-Mobile deal minder goed dan KPN-aanbieding

Opvallend is dat de Viaplay T-Mobile aanbieding minder goed is dan die van andere providers. Bij KPN is het ook verplicht om een nieuw abonnement af te sluiten, maar dan krijgen klanten wel een jaar lang de nieuwe streamingdienst gratis. Bij Ziggo wordt van klanten gevraagd om de eerste 4 maanden 20 euro te betalen. Pas daarna zal de normale prijs van 13,99 euro ingaan, maar een nieuw abonnement hoef je niet af te sluiten.
Viaplay komt op 1 maart naar Nederland en brengt als streamingdienst tal van sporten, waaronder de Formule 1. Ook de Premier League en Bundesliga komen naar de streamingdiensten, net als vele darts-competities. Zelf komt de streamingdienst dan ook met een deal, namelijk om 99 euro te betalen voor het volledige eerste jaar.

Populair Nieuws

Laatste Reacties