Neem jij een abonnement op Viaplay?

Article
zondag, 06 februari 2022 om 10:00
f1viaplayf1641918326
Op 1 maart is Nederland weer een streamingdienst rijker. Dan kunnen we namelijk een abonnement nemen op Viaplay, een dienst die veel sport, maar ook andere tv te bieden heeft. Maar nemen we dat abonnement eigenlijk, op basis van alles wat we van de streamingdienst weten? De redactie maakt een afweging.

Rox

Ik ga sowieso Viaplay nemen! Ik bedoel hoe kun je dat niet doen als je een Formule 1 fan bent en nadat Max afgelopen jaar kampioen is geworden? Het is echt een no brainer dat ik weer alles van het nieuwe raceseizoen wil zien. Wel moet ik zeggen dat de prijs een klein beetje aan de hoge kant is, maar dat er nog meer sport is dan enkel F1 vind ik dan wel weer tof!

Ralph

Ik twijfel nog een beetje. Als liefhebber van de Formule 1 ga ik namelijk zeker een abonnement nemen op Viaplay óf F1 TV Pro, maar ik wil eerst even kijken wat Viaplay allemaal aanbiedt op dat gebied - en natuurlijk wat er nog meer te vinden is op de streamingdienst. Het zal voornamelijk gaan liggen aan de kwaliteit van de F1-coverage op Viaplay. Als de commentatoren en het team aanwezig bij de races het overtuigend weten te presenteren, dan zal ik zeker een abonnement nemen. En anders neem ik direct een jaarabonnement op F1 TV Pro.

Marcus

Voor mij komt er voorlopig geen Viaplay abonnement. Zoals ik het begrijp is het vooral interessant voor sport — vooral Formule 1 — en dat kijk ik nooit en hoef ik ook niet te zien. Er zijn natuurlijk ook Viaplay Originals, maar op basis van wat daar nu van bekend is vind ik het nog steeds geen bijzonder aantrekkelijke dienst. Dat kan veranderen, maar ik moet het nog zien.
viaplay met tekstf1648643997

Chris

Kort antwoord: Nee. Langer antwoord: Niet helemaal. Naar wat ik nu gezien heb heeft Viaplay voor mij weinig te bieden. Ik ben niet geïnteresseerd in de sporten die ze te bieden hebben behalve F1 en de overige content is mij nog te onduidelijk. Daarbij speelt ook mee dat ik al Amazon Prime, Netflix en Disney+ heb, dus ik ben wel een beetje 'verzadigd'. Ik overweeg nog of ik het Ziggo aanbod van 4 maanden voor 20 Euro moet nemen, maar het 'reguliere' bedrag van 10 of zelfs 14 Euro gaat het echt niet worden.

Arend

Ik weet vrij zeker dat ik Viaplay oversla. Niet omdat ik het oneens ben over de prijs of de content niet zie zitten: ik ben nu gewoon niet op zoek naar een nieuwe streamingdienst. Alles bij elkaar heb ik op het moment meer inloggegevens van streamingdiensten dan tijd om daadwerkelijk iets te kijken. Mocht ik die tijd binnenkort nog vinden, dan ga ik ook eerder het lijstje door met titels die ik bij andere diensten nog wilde kijken, dan dat ik het probeer bij een compleet nieuwe streamingdienst.