Yarasky en XGN slaan de handen ineen in Elden Ring voor Dummies!

News
vrijdag, 25 februari 2022 om 14:00
xgn presents elden ring voor dummiesf1645783657
Na lang wachten ligt Elden Ring eindelijk in de winkelschappen! Om dat te vieren slaan YouTuber Yarasky en XGN de handen ineen voor een speciaal avontuur. Yarasky gaat namelijk voor het eerst een FromSoftware game spelen en wij gaan hem vergezellen op zijn reis in Elden Ring voor Dummies!
XGN is terug met een nieuwe video-reeks. In plaats van het tegen elkaar op te nemen gaan we onze speciale gast nu juist een handje helpen. De Nederlandse YouTuber Yarasky heeft namelijk veel ervaring met actievolle games, maar hij heeft nog nooit een game van FromSoftware gespeeld. Nu Elden Ring eindelijk uit is, is het tijd om daar verandering in te gaan brengen.
In Elden Ring voor Dummies stapt Yarasky voor het eerst in The Lands Between, de magische open wereld van Elden Ring. Gelukkig is hij niet alleen, want onze expert Ralph schuift aan om hem op zijn reis door de beeldschone, maar gevaarlijke wereld te begeleiden.
Vanaf dinsdag 1 maart kan je de eerste aflevering van de reeks hier op XGN.nl bekijken, waarbij Yarasky zijn eerste stappen in The Lands Between zet en Ralph hem zal voorzien van handige beginners tips. Daar kan je mogelijk dus zelf ook iets van opsteken!

Elke week Elden Ring voor Dummies

Maar daar blijft het zeker niet bij. In Elden Ring voor Dummies zal namelijk elk aspect van de game worden behandeld, van de iconische bazen tot aan co-op. Mis dus niks van het avontuur van Yarasky en Ralph en schakel elke dinsdag in, of bekijk hieronder het overzicht van de video’s wanneer ze live zijn gegaan.
Dit artikel is in samenwerking met Bandai Namco.

Populair Nieuws