Laatste kans: De Viaplay deal loopt af!

News
vrijdag, 25 februari 2022 om 13:00
viaplay met tekstf1648643997
Viaplay komt er aan! Vanaf dinsdag is er in Nederland een gloednieuwe streamingdienst in de vorm van Viaplay. Wees er alleen wel snel bij, want de Viaplay deal loopt af. Dit is je laatste kans om te profiteren!
Op 1 maart komt Viaplay door de bocht in Nederland. Dat is de nieuwe thuisbasis voor Formule 1, de Premier League en nog vele andere sporten. De dienst gaat 13,99 euro per maand kosten, maar er is ook een manier om flinke korting te krijgen nog voor de streamingdienst lanceert.
Viaplay geeft namelijk korting op het eerste jaar als je voor de lancering een abonnement afsluit. Dan betaal je slechts 99 euro voor het hele jaar. Daarmee kun je dus 68 euro besparen op het eerste jaar Viaplay en je kunt het abonnement daarna eventueel kosteloos opzeggen.
De deal loopt alleen af op 28 februari en dus heb je niet lang meer om van de deal te profiteren. De Viaplay deal is hier te vinden en daar kun je dus nog maar enkele dagen van profiteren. Mocht je dit nog willen doen, is dit je laatste kans.
rsz uf1d unit 11414f1626704096

Nieuwe deal van Viaplay vergelijkbaar met Ziggo en KPN-opties

De lancering van de nieuwe deal van Viaplay kun je redelijk vergelijken met de anbiedingen van Ziggo en KPN. Eerder werd al bekendgemaakt dat KPN nieuwe klanten voorziet van een jaar lang gratis Viaplay. Bestaande klanten hebben minder geluk, want die kunnen alleen voor een lagere prijs een abonnement afsluiten op de streamingdienst. Ziggo-gebruikers hebben ook alleen te maken met een tijdelijke aanbieding.

Populair Nieuws