Viaplay onthult nieuwe deal kort voor lancering

News
maandag, 31 januari 2022 om 17:00
viaplayf1647263873
Viaplay komt naar Nederland vanaf 1 maart 2022. De streamingdienst heeft vooraf nu alleen ook meer informatie over de dienst bekendgemaakt via haar eigen platform. Zo is aangekondigd dat je nu alvast een jaar Viaplay kunt nemen voor een lagere prijs.
Je kunt nu tijdelijk profiteren van een aanbieding van Viaplay zelf. Voor 99 euro kun je het eerste jaar Viaplay krijgen. Daarmee bespaar je 68 euro voor het eerste jaar dat je een abonnement afsluit op de streamingdienst waar sport centraal staat.
Nadat het jaarabonnement afloopt in 2023 betaal je wel de reguliere prijs, al kun je ook besluiten het abonnement op dat moment stop te zetten. De aanbieding is vanaf nu geldig en hier te vinden. Je hebt tot en met 28 februari om te profiteren van de aanbieding. Daarna verloopt je kans om te profiteren.
rsz uf1d unit 11414f1626704096

Nieuwe deal van Viaplay komt kort na Ziggo en KPN-opties

De lancering van de nieuwe deal van Viaplay komt niet geheel uit de lucht vallen. Vorige week werd al bekendgemaakt dat KPN nieuwe klanten voorziet van een jaar lang gratis Viaplay. Bestaande klanten hebben minder geluk, want die kunnen alleen voor een lagere prijs een abonnement afsluiten op de streamingdienst. Ziggo-gebruikers hebben ook alleen te maken met een tijdelijke aanbieding.
Viaplay is natuurlijk het nieuwe thuis van Formule 1, darts en nog een aantal voetbalcompetities. De streamingdienst gaat op 1 maart 2022 verschijnen in Nederland. Alles wat je over Viaplay moet weten, hebben we hier voor je op een rijtje gezet. Daar vind je alles over het aanbod, de prijs en natuurlijk met hoeveel gebruikers je een account kunt delen.

Populair Nieuws