Netflix serie Yasuke afgekeken? Dan zijn deze series wat voor jou!

Article
zaterdag, 15 mei 2021 om 9:00
01 sub yasuke 04 0022 brightenf1620223292
De gloednieuwe Netflix serie Yasuke staat net op de streamingdienst en trekt veel animatiefans. Het eerste seizoen heeft in totaal 6 afleveringen van ongeveer 30 minuten en de kans is groot dat je het binnen een dag al helemaal hebt afgekeken. Als je houdt van deze genre, staan hieronder een aantal andere animatieseries die zeker wat voor jou zijn!

1. DOTA: Dragon's Blood

Ook deze animatieserie is één van de nieuwste aanwinsten van Netflix en is vergelijkbaar met Yasuke. Het is gebaseerd op de gelijknamige game en gaat over de Dragon Knight. Deze ridder is dapper, maar ook soms wat tegenstrijdig. Op een dag ontmoet hij een prinses die ook haar eigen missie heeft. Al snel wordt hij meegetrokken naar een groot conflict, waardoor hij de kracht van de draak in hemzelf moet gebruiken om een dodelijke demon te stoppen.
Net zoals Yasuke, is dit ook een animatieserie en bevat ook verschillende, ijzersterke gevechten die je tot op het puntje van je stoel brengen.
Bekijk de trailer van DOTA: Dragon’s Blood hieronder:

2. Blood of Zeus

Blood of Zeus is gebaseerd op de oude, Griekse mythologie. Het verhaal volgt een jongeman genaamd Heron, een normaal persoon die leeft in het oude Griekenland. Hij vindt al snel uit dat hij een zoon is van oppergod Zeus. Hierdoor raakt hij het doelwit van zowel goden als demonen. Toch heeft Heron maar een doel: de wereld redden van een demonisch leger.
Blood of Zeus is erg bloederig, maar bevat gevechten waar je u tegen zegt. Datzelfde geldt ook voor Yasuke en zijn dus erg vergelijkbaar met elkaar.
Bekijk de trailer van Blood of Zeus hieronder:

3. Castlevania

Netflix serie Castlevania gaat over een vampierjager die vecht om een bezette stad in veiligheid te brengen. Deze stad is veroverd door een groot leger aan bovennatuurlijke wezens, die worden bestuurd door niemand minder dan Dracula. Deze serie is gebaseerd op de klassieke videospellen.
Castlevania bevat een hoog fantasiegehalte en gaat tot het uiterste als het gaat om de gevechten. Toch heeft Castlevania nu drie seizoenen, waarvan het vierde seizoen deze maand nog uitkomt.
Bekijk de trailer van Castlevania hieronder:

Andere series vergelijkbaar met Netflix serie Yasuke

Dit zijn natuurlijk niet de enige drie animatieseries die vergelijkbaar zijn met Yasuke. Zo kan je ook Netflix series kijken zoals JoJo’s Bizarre Adventure, Pacific Rim: The Black en Dante’s Inferno.
Welke Netflix serie ben jij van plan om te kijken na Yasuke? Laat het weten in de reacties!