Dit moet je over nieuwe Netflix serie Yasuke weten!

News
vrijdag, 30 april 2021 om 15:00
01 sub yasuke 04 0022 brightenf1620223292
Netflix heeft na een veelbelovende trailer eindelijk Yasuke uitgebracht, een animatieserie over de eerste Afrikaanse samoerai. De serie is vanaf 29 april te streamen en is voor iedere fan van anime geweldig! De nieuwe serie lijkt een groot en ambitieus project te zijn geweest vanuit Netflix, en dat is ook zeker waar. Er zit namelijk een erg goed en groot team achter de nieuwe serie die het de serie zeker waard maken om te kijken!
Eind vorige maand kondigde Netflix de nieuwe serie aan met daarbij ook het bericht dat de streamingdienst meer wil inzetten op de internationale anime-markt. Yasuke is een van de eerste series die hier aan mee mag doen. Yasuke lijkt niet alleen veelbelovend, dat is het ook, er zitten een aantal grote namen achter namelijk, MAPPA, het team dat ook achter het laatste seizoen van Attack on Titan zit.
De serie gaat dus over de eerste Afrikaanse samoerai die eerste werkte aan de zijde van verschillende machtige heren. Hij probeert zijn gewelddadige leven achter zich te laten en wil vredig verder leven, maar helaas duurt het niet lang voordat Yasuke zijn zwaard weer in handen moet nemen om het op te nemen tegen de oppermachtige krijgsheren in zijn gebied. De animatieserie brengt niet alleen een goed verhaal, maar door het team van MAPPA weet je dat je ook bizar veel actie en bloederige gevechten kan verwachten.
Een aantal van de stemacteurs zijn: LaKetih Stanfield, Darren Criss, Noshir Dalal, Dan Donohue en Dia Frampton. Benieuwd of Yasuke iets voor jou is? Check dan snel de trailer of ga hier direct naar de Netflix pagina!