Spiderman PS4 kopen?- 5 redenen waarom de game onmisbaar is!

  Denk je aan Marvel, dan denk je misschien wel aan de meest bekende superheld, Spider-Man! Het personage is geliefd door jong en oud, maar hoe graag zou je zelf in de huid willen kruipen van de bekende spinnenman? Dit maakt de nieuwe PlayStation 4 exclusieve game mogelijk. Spiderman PS4 kopen? Wij zetten op een rij waarom de game onmisbaar is in je collectie!

  5. Webslingeren door New York

  De tekst van het welbekende liedje kunnen we allemaal meezingen: "Spider-Man, Spider-Man, does whatever a Spider Can". En waar staat een spin om bekend? Het maken van webben.

  Het gebruik van web komt bij superheld Spider-Man goed van pas, want hij kan zichzelf op deze manier snel voortbewegen. Wanneer je Spiderman PS4 gaat kopen is webslingeren door de stad één van de eerste dingen waar je van zult genieten. Door Spider-Mans iconische handbeweging schiet hij web vast aan gebouwen en slingert hij van dak naar dak. De manier waarop dit wordt weergegeven in de Spider-Man game voor PlayStation 4 is fantastisch om te aanschouwen.

  Beklim Avengers Tower, duik met een gigantische snelheid naar beneden en net voordat je de grond raakt span je een web om weer boven een gebouw uit te komen met slingeren, wat een heerlijk gevoel! Simpelweg webslingeren door de game heen kan al zorgen voor uren aan speelplezier. Bekende locaties zoals het Sanctum Sanctorum van Doctor Strange of Oscorp Industries van Norman Osborn bezoeken? In Spider-Man PS4 is New York jouw speelplaats.

  4. Een outfit voor iedereen

  Een groot deel van elke Spider-Man game is de variatie aan verschillende kostuums die de spinnenman tot zijn beschikking heeft. Het klinkt zo onbelangrijk, het outfit van Spider-Man, maar juist zijn kostuum maakt de superheld zo iconisch.

  Mocht je Spiderman PS4 kopen, dan word je meteen getrakteerd op een uniek outfit, namelijk degene die je ziet op de cover van het spel. Dit kostuum met een merkwaardig wit symbool (normaal is het spinnensymbool altijd zwart), valt enorm op en heeft een strak design. Speel verder in de game en ontdek dat er in totaal 28 verschillende pakken zijn om vrij te spelen! Genoeg kostuums voor iedereen.

  Ook invloed van buitenaf is hier sterk aanwezig. Zo zijn twee kostuums uit Spider-Man: Homecoming (2017) en het Iron Spider kostuum uit Avengers: Infinity War (2018) allemaal aanwezig in de game om uit te proberen. Trek je mooiste outfit aan en geef criminelen een pak slaag.

  3. Aanval of verdediging?

  Voor liefhebbers van verschillende soorten games is Spider-Man voor PlayStation 4 toegankelijk. Wil je een harde vechtgame met soepele combat? Of hou je van een subtiele aanpak en wil je tactisch en ongezien vijanden uitschakelen? Spider-Man biedt beide mogelijkheden aan.

  Eenmaal bekend met de besturing is het mogelijk om een groep van twintig criminelen neer te halen met gave combo's, unieke webaanvallen of verschillende gadgets. Laatstgenoemde heeft nog een functie, want wanneer je in alle stilte vijanden wilt uitschakelen zijn gadgets je beste vriend. Plaats een sensor die afgaat zodra iemand erlangs loopt, op deze manier is een crimineel meteen bedolven onder het web.

  De mogelijkheden wat betreft de combat en stealth zijn oneindig. Hoe verder je komt in het spel hoe meer unieke vaardigheden tot je beschikking worden gesteld. Spring jij middenin een groep criminelen met gave combo's of schakel je ze één voor één uit? De keuze ligt bij jou.

  2. Uitdaging genoeg

  De game is genieten geblazen dankzij de combat en stealth mogelijkheden, maar voor een echte uitdaging ben je met Spider-Man PS4 ook aan het juiste adres. Slechterik Tankmaster heeft verschillende challenges door New York verspreid waar jij drie sterren mee moet halen om beloningen vrij te spelen. Al snel zul je merken dat één of twee sterren halen prima te doen is, maar de laatste ster bij elke uitdaging, daar gaat toch wel wat speeluren inzitten.

  Verder zijn er ook vijftig geheime fotolocaties die je moet fotograferen om een speciale outfit vrij te spelen. Het zoeken en vinden van deze locaties kan een lange tijd gaan duren, aangezien het (bijna) niet wordt aangegeven op je kaart. Alleen met een speciale item, die je pas vrijspeelt wanneer Spider-Man level 50 heeft behaalt, geeft de game je wat hulp om de plekken te vinden.

  Aangezien Spider-Man voor de PlayStation 4 een singleplayer game is, is dit ook het perfecte spel voor gamers die een Platinum trofee aan hun collectie willen toevoegen. De game platinum halen is geen gemakkelijke taak, maar absoluut niet onmogelijk. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

  1. Spiderman PS4 kopen vanwege het verhaal

  De laatste reden waarom Spider-Man PS4 een onmisbare game is in je collectie heeft te maken met het verhaal. Deze is volledig uniek en door briljante koppen bedacht om de ultieme Spider-Man ervaring voor te schotelen.

  Van elke versie van Spider-Man is hier wat aanwezig. Zo bevat de game niet alleen knipoogjes naar de stripboeken, maar ook naar de originele Spider-Man trilogie van films (2002 - 2007). Onze huidige filmvariant van Spider-Man, acteur Tom Holland, speelt de superheld als jonge knaap op school. De gameversie van de spinnenman is volwassen, kampt met relatie en werkprobemen en ga zo maar door. Een volwassen versie van Spider-Man en een ervaren superheld, deze unieke invalshoek brengt een aantal dramatische tintjes met zich mee.

  Zoals in de bovenstaande trailer te zien is, bevat Spider-Man voor PlayStation 4 genoeg iconische slechteriken om mee op de vuist te gaan. Ontwijk de bliksem van Electro, pas op dat Rhino je niet omver loopt en vergeet niet uit de buurt te blijven van de giftige staart van Scorpion. Vanaf het begin tot het eind ben je geboeid door een interessant verhaal met genoeg onverwachte wendingen en emotie. Elke eigenaar van een PlayStation 4 mag Spider-Man niet in zijn collectie ontbreken!

  Marvel's Spider-Man is nu exclusief verkrijgbaar voor PlayStation 4 & PlayStation 4 Pro met 4K ondersteuning.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.