Far Cry 6 Pagan Min DLC onthult bizarre connectie tussen Far Cry 4 en 5

News
donderdag, 13 januari 2022 om 15:30
far cry 4 pagan minf1642077991
De Pagan Min DLC in Far Cry 6 is gelanceerd. In de DLC speel je als de villain uit Far Cry 4 en bezoek je eigenlijk het brein van de schurk om erachter te komen wat er in zijn hoofd allemaal afspeelt. Bij Min gaat het vooral over de familie die hij nooit heeft gehad.
Let op: dit artikel bevat spoilers!
Nu gaat de DLC wat verder dan dat. Spelers hebben namelijk een geheim einde ontdekt in de DLC. In dit geheime einde wordt onthuld dat Far Cry 4 verbonden is met Far Cry 5 en een grote rol had in het einde van laatstgenoemde game.

Wat wordt er gezegd in het geheime einde?

Het is mogelijk om aan het einde van de Pagan Min DLC een opname te vinden van Min. In deze opname zegt hij dat er een nucleaire raket onder zijn paleis staat, die gericht is op de Amerikaanse staat Montana.
Voor iedereen die zich het einde van Far Cry 5 herinnert, wordt het duidelijk dat Joseph Seed gelijk heeft en er inderdaad een kernbom aankomt. Door de opname weten we dus nu de herkomst van deze bom en dat Far Cry 4 en Far Cry 5 verbonden zijn met elkaar.
Er komt ook nog een DLC van Joseph Seed naar de game. Deze zal net zoals de eerdere twee DLC's een kijkje geven in het hoofd van de schurk. Het is mogelijk dat in deze DLC er ook wel meer in zal worden gegaan over waar de bom vandaan komt. Het is in ieder geval een interessante link tussen beide games.

Populair Nieuws