Marvel-serie Moon Knight heeft mogelijk reshoots nodig

News
donderdag, 13 januari 2022 om 16:30
disney plus logof1628271403
De aankomende Marvel-serie Moon Knight krijgt mogelijk reshoots. Dat blijkt uit een foto op Instagram van de broer van Oscar Isaac.
Een van Marvel’s nieuwe projecten is Moon Knight. De serie werd aangekondigd tijdens Disney+ Day door Oscar Isaac, die de hoofdrol speelt in de show. Nu blijkt alleen dat de serie mogelijk terug naar de set moet voor nieuwe opnames.
De broer van Oscar Isaac, Michael Hernandez plaatste namelijk op zijn Instagram Story een foto waarbij stond "Tijd om af te maken wat we begonnen..." Hoewel dit op zichzelf niet heel veel zegt, is hij ook gespot in een jas met het logo van Moon Knight op de mouw. Daarnaast tweette Lizzie Hill, journalist bij My Cosmic Circus, dat ze heeft gehoord dat er een paar dagen nodig zijn voor de nieuwe shoots van Moon Knight en dat dit mogelijk in Los Angeles zal gebeuren.
Er zijn geen berichten dat Hernandez deel uitmaakt van de Moon Knight-productie, dus het zou ook goed mogelijk zijn dat hij meereist om zijn broer te steunen. Daarnaast zijn komen reshoots wel vaker voor, voor zowel series als films. Of de reshoots invloed zullen hebben op de releasedatum, is nog niet duidelijk.

Waar gaat Moon Knight over?

In de serie volgen we Marc Spector, oftewel Moon Knight. Hij is een voormalig Amerikaanse marinier met een dissociatieve identiteitsstoornis. Door zijn meerdere identiteiten wordt hij betrokken in een dodelijke oorlog van de goden.

De serie zal ergens in 2022 verschijnen op Disney+, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Populair Nieuws