Films die nog uitkomen in 2018 die je echt in de gaten moet houden!

  Er zijn een hoop films die uitkomen in 2018, ook al is het al september. Soms is het moeilijk om deze allemaal bij te houden. Dus welke films gaan er nou eigenlijk allemaal nog uitkomen in 2018? Wij noemen hier enkele films die je zeker in de gaten moet gaan houden.

  Independent Films

  Kin

  In Kin vinden de veertienjarige Eli en zijn oudere broer Jimmy een vreemde metalen doos tijdens het verkennen van een bouwterrein, besluiten ze deze te houden. Ze weten niet wat het is, maar komen erachter dat, wanneer het ding vastgehouden wordt, het verandert het in een wapen. Jimmy, die toevallig net is vrijgekomen uit de gevangenis, is nog geld schuldig aan een lokale gangster maar kan dit niet terugbetalen met alle gevolgen van dien.

  Jimmy en Eli moeten vluchten. Met criminelen, de FBI en twee soldaten achter zich aan zit er niets anders op dan het mysterieuze wapen te gebruiken om zichzelf te beschermen. Kin is een film vol spanning en sci-fi. De trailer zorgt er al voor dat je verder wilt kijken. Deze film lijkt fantastisch te worden. Het maakt het alleen maar beter dat de film van dezelfde producer komt als de hitserie Stranger Things die bij ons al erg in de smaak viel. Deze film komt uit op 20 september.

  Sony Pictures

  Venom

  Venom ken je waarschijnlijk het beste van het derde deel van Spider-man uit 2007. De kwaadaardige symbioot is misschien wel de grootste vijand van Peter Parker. Op 4 oktober krijgt Venom voor het eerst zijn eigen film. Wanneer Eddie Brock (gespeeld door Tom Hardy) krachten weet te bemachtigen door een symbioot, gebruikt hij zijn nieuwe alter-ego “Venom” om zijn leven te redden.

  Venom is echt de perfecte anti-held als een duistere versie van Spider-man. Maak je dus klaar om heerlijk te kunnen genieten van een grote dosis sci-fi met een goed snufje actie. Dat die spin-off, als je kijkt naar alle Spider-man films die wel al zijn gemaakt, nu in 2018 pas gaat uitkomen is een wonder. Maar gelukkig komt hij tenminste dit jaar nog uit!

  Universal Pictures International

  First Man

  Het verhaal over de NASA-missie waarin Neil Armstrong naar de maan ging. De film speelt zich af in de periode van 1961 tot en met 1969 en laat zien wat Amerika en Neil Armstrong over hadden om een van de gevaarlijkste missies in de geschiedenis te laten lukken.

  Oscarwinnende regisseur Damien Chazelle en acteur Ryan Gosling (beiden van La La Land), werken weer samen aan een film. Dit is een van de meer dramatische films die nog uitkomen in 2018. Het is namelijk een dramatische versie van hoe Neil Armstrong op de maan is gekomen. Deze indringende film is gebaseerd op het boek van James R. Hansen en beloofd veel goeds. Hier kunnen we zeker nog van genieten!

  The Searchers

  Mile 22

  Wereldwijd onzichtbaar opdrachten uitvoeren: dat is het talent van James Silva, een special agent in een elite-eenheid. Wanneer hij en zijn team de opdracht krijgen om een informant naar een luchthaven 22 mijl verderop de smokkelen wordt het gevaarlijk. De ontsnappingsroute loopt namelijk precies door een corrupte politiestaat.

  Van dezelfde regisseur van Lone Survivor is er weer met een gloednieuwe spannende film. Met in de hoofdrol Mark Wahlberg die de rol in de trailer al goed lijkt te spelen. De trailer laat zien dat er veel spannende momenten zijn en ook de beschrijving van de film spreekt boekdelen. Dit is waarschijnlijk ook wel een van de films die uitkomen in 2018 waarbij je tegen wat spanning moet kunnen, anders red je het niet. Vanaf 18 oktober krijgen we gelukkig al onze antwoorden.

  Gold Circle Films

  I Still See You

  Spookachtige wezens die ook wel bekend staan als Remnants treden onze wereld binnen. De scheiding tussen de doden en de levenden is weg. Na jarenlang in harmonie met elkaar te hebben kunnen leven, bedreigt een Remnant het leven van een meisje. Hij geeft haar een opdracht, die haar leven verandert.

  Een van de films is die nog in 2018 uitkomen is dus een spannende thriller die de rillingen over je rug laat lopen, merkte je wel aan de trailer. Als de film op een goede manier in elkaar is gezet, kan het zeker een topfilm worden. De verhaallijn klinkt al leuk en de trailer is erg spannend. Deze film komt uit op 8 november en is zeker er zeker een om in de gaten te houden.

  Warner Bros. Pictures

  Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald

  In het eerste deel (Fantastic Beasts and Where to Find Them) heb je gezien dat duistere magiër Gellert Grindelwald werd gearresteerd door MACUSA. De magiër ontsnapt alleen weer uit gevangenschap. Hij zoekt zo veel mogelijk volgelingen en probeert zo over alle niet-magische wezens te heersen. Albus Perkamentus roept zijn voormalige student Newt Scamander op, om Grindelwald zijn duistere plan te stoppen.

  Als je fan bent van de Harry Potter films, dan moet je deze opvolger van Fantastic Beasts zeker gaan zien. De film is ook echt een aanrader voor mensen die in het algemeen van fantasy films houden. Op 14 november 2018 zal deze uitkomen en kunnen we weer genieten van een van die langverwachte Fantastic Beasts films in de bioscoop. En we kunnen natuurlijk ook genieten van acteurs als Eddie Redmayne (Newt Scamander) en Johnny Depp (Gellert Grindelwald).

  Independent Films

  Robin Hood

  Wanneer Robin Hood terugkomt van een strijd tijdens de kruistochten, komt hij erachter dat zijn thuis, Sherwood Forest, een corrupte plaats is geworden. Met een een groep bendeleden besluit hij om zijn geliefde thuis terug te roven.

  We kennen allemaal wel het verhaal van Robin Hood, die stal van de rijken en gaf aan de armen. Je kunt je vast wel de tekenfilm van vroeger herinneren. Maar aangezien dit een versie is voor mensen die wat ouder zijn, kunnen we wel wat geweldige en lekker gewelddadige scènes verwachten. Verder is ook te merken aan de trailer dat dit een van de films is die nog in 2018 uitkomen met een vleugje humor. Met in de hoofdrol Taron Egerton, die je ook wel kunt herkennen van Kingsman: The Golden Circle. Deze is te zien vanaf 22 november.

  Warner Bros. Pictures

  Aquaman

  Aquaman ofwel Arthur Curry (Jason Momoa), krijgt te horen dat zijn broer, die de huidige koning van Atlantis is, op het punt staat een oorlog te beginnen. Dat is het moment dat hij weet dat hij naar voren moet komen en de burgers van Atlantis moet redden.

  We hebben hem al een beetje kunnen zien schitteren in Justice League, maar nu heeft Aquaman zijn eigen film gekregen. Hier zien we het verhaal achter het karakter en krijgen we er ook nog is een actierijk verhaal bij. Helaas is dit wel een van de latere films die uitkomen in 2018. Maar vanaf 20 december is het zover en kunnen we genieten van deze film. Hopelijk wordt de film het wachten helemaal waard!

  Paramount Pictures

  Bumblebee

  In het jaar 1987 vind een meisje van bijna achttien een zwaar beschadigde auto. Of beter gezegd: Transformer. Een gebroken Bumblebee, dacht een goede schuilplek gevonden te hebben in een autokerkhof in Californië. Hier zie je een band ontstaan tussen Bumblebee en Charlie, die natuurlijk niet voor eeuwig bij elkaar kunnen blijven.

  Een Transformer spin-off over niemand minder dan Bumblebee. Een schattige, lieve auto die meer kan dan dat je verwacht op het eerste gezicht. In de trailer merk je al dat er veel sprake is van vriendschap, maar er ook verdrietige momenten. Verder krijg je natuurlijk ook weer wat heerlijke actiemomenten voorgeschoteld, wat gelukkig niet betekent dat we straks alleen maar zitten te huilen in de bioscoop. Ook deze film is laat te zien, 20 december 2018 zal deze film uitkomen.

  Sony Pictures Animation

  Spider-man: Into the Spider-verse

  Miles komt erachter dat hij dezelfde krachten heeft als een superheld. Een superheld die niemand minder is dan Spider-Man, tenminste, Spider-Man in die dimensie. In deze animatie gaat Spider-Man naar verschillende dimensies om een team te vormen met de andere Spider-Mannen om alle realiteiten te redden van een bedreiging.

  Een animatie die vol actie zit is ook wel iets om naar uit te kijken. In de trailer kan je al merken dat deze animatie vol zit met humor, spanning en avontuur. Dat is natuurlijk een fantastische combinatie voor een leuke animatie waarbij je je hersens even op nul kan zetten. Deze film is te zien vanaf 20 december.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.