Reageer en Win Divinity Original Sin 2 Def. Edition + Alpha & Searching tickets

  In onze Reageer en Win! Maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Universal Pictures 6 vrijkaartjes voor de film Alpha en 6 vrijkaartjes voor de film Searching. Ook geven wij deze week weg in samenwerking met Bandai Namco, 5 exemplaren van Divinity Original Sin 2 Definitive Edition voor de PS4.

  Vorige week konden jullie kans maken op Shadow of War - Definitive Edition voor op de PS4 en XBOX One! Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl .

  Reageer en Win XXL– Divinity Original Sin 2 Definitive Edition PS4 en vrijkaarten voor Alpha & Searching

  Deze week maken jullie kans op vijf keer Divinity Original Sin 2 Definitive Edition op de Playstation 4, 6 vrijkaarten voor Alpha en 6 vrijkaarten voor Searching! Bekijk de video om erachter te komen hoe je kan winnen. Doe je mee?

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Divinity Original Sin 2 Definitive Edition voor op de PS4 en vrijkaarten voor Alpha & Searching

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!ââââââ

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Divinity: Original Sin 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.