Update - FIFA 16 reacties - positieve en negatieve meningen

Article
donderdag, 28 mei 2015 om 17:17
xgn google image
De eerste details van FIFA 16 worden vandaag onthuld, maar het internet gaat sinds gisteren al volledig los. De aankondiging van het FIFA 16 nieuws in combinatie met de corruptie bij de FIFA vormen een perfecte mix voor een discussie. Wij hebben de leukste FIFA 16 reacties voor je op een rijtje gezet.

FIFA 16 aankondiging

EA Sports komt donderdag met de eerste details over FIFA 16 en dit is niet onopgemerkt gebleven op het internet.
Velen zijn blij met de aankondiging van een nieuwe FIFA, maar de meerderheid van de FIFA 16 reacties hebben een negatieve lading. Dit heeft vast en zeker te maken met het corruptienieuws bij FIFA van de laatste dagen.
72210 2

FIFA maffia

De FIFA 16 reacties hebben vooral betrekking tot de corruptie bij de FIFA. Adobe Photoshop wordt dan ook veelvuldig gebruikt om nieuwe covers voor FIFA 16 te soepen (voor noobs onder ons: photoshoppen). Dit jaar is er geen rol weggelegd voor Lionel Messi op de cover van het spel, maar staan de schijnwerpers gericht op Sepp Blatter.
FIFA 16 zou zelfs een special editie krijgen: de Ultimate Corruption Edition.
En ook de miljoenen van de FIFA worden niet met rustgelaten in de FIFA 16 reacties.
Hashtags als #FIFAcorruption en #FIFAgate worden veelvuldig gebruikt.
72211 1

Geruchten

Naast de grappige tweets wordt er ook nog serieus gesproken over FIFA 16. Zo zou er volgens de laatste geruchten vrouwenteams worden toegevoegd aan de nieuwste versie uit de franchise.
Daarnaast lijken sommigen ervan overtuigd dat Career Mode in FIFA 16 zit. Of het een Career Mode of Story Mode wordt, krijgen we misschien later vandaag te horen.
Niet iedereen lijkt de geruchten al te serieus te nemen...
En natuurlijk kunnen de geruchten over nieuwe spelmodi niet ontbreken. Zo worden er nogmaals grappen gemaakt over een Prison Mode en Tournaments in unplayable conditions.
72212 1

Bonus FIFA 16 reacties

Ook op andere social media worden vollop grappige reacties geplaatst met betrekking tot FIFA 16. En ook daar wordt de corruptie niet met rust gelaten.
De hashtag #RIPFUT wordt veelvulidg gebruikt. Dit verwijst naar de wijzigingen die in FIFA 15 zijn doorgevoerd in FIFA Ultimate Team.
72253

Update - Vrouwenteams in FIFA 16

Eerder geruchten zijn nu een feit: FIFA krijgt voor het eerst vrouwenteams. De redactie van XGN heeft zijn mening al gegeven, maar wat vindt het internet van deze aankondiging? Je leest het in deze update.
Er zijn veel positieve reacties op social media omtrent het nieuws, toch blijft het FIFA scandaal niet onopgemerkt. Zou het een tacktische beslissing zijn van FIFA om het 'positieve nieuws' nu te brengen om alle scandalen af te zwakken?
Uit de vrouwenlijke gemeenschap klinken ook vele positieve geluiden.
Het nationale vrouwenteams van Nederland ontbreekt nog en dit blijft niet onopgemerkt.

Meer bonusmateriaal

Ook op Facebook klinken positieve geluiden. Hieronder staat een greep uit de talloze reacties.
Maar zoals altijd zijn er ook genoeg mensen die minder positief over het aangekondigde nieuws denken
Wat is jouw mening omtrent deze aankondiging? Laat het ons weten in een reactie onder deze special.