Deze partij gaat volgens de XGN-bezoekers dit jaar de E3 winnen

Article
door Anoniem
donderdag, 28 mei 2015 om 16:40
xgn google image
Van alle E3 persconferenties kan er maar één de beste zijn en jullie mochten in de poll van afgelopen week stemmen op de partij die volgens jullie de E3 gaat winnen. Wie gaat volgens de XGN-bezoekers de E3 winnen? Lees het nu.
Dit jaar zijn er maar liefst 8 partijen de een E3 presentatie geven: Bethesda, Electronic Arts, Microsoft, Nintendo, PC Gaming Show (AMD), Sony, Square Enix en Ubisoft. Jullie konden een week lang stemmen en de resultaten vind je onder aan de pagina. De top drie partijen die de E3 winnen houden we even geheim, die kan je lezen op de volgende pagina.

Deze partijen gaan niet de E3 winnen

  1. ???
  2. ???
  3. ???
  4. Nintendo (16 procent)
  5. Ubisoft (6 procent)
  6. PC Gaming Show (3 procent)
  7. Electronic Arts (2 procent)
  8. Square Enix (2 procent)
72231

3. Bethesda

Bijna één op de 5 XGN-bezoekers denkt dat Bethesda de E3 gaat winnen. De ontwikkelaar/uitgever kreeg 19 procent van de stemmen en dat is knap voor een partij die voor het eerst op de E3 is. Als Bethesda wil, kan het bedrijf echt gaan knallen: Fallout 4, Dishonored 2, Doom 4, BattleCry en The Elders Scrolls Online Tamriel Unlimited zouden zomaar allemaal pareltjes kunnen worden. Het is dan ook geen wonder dat Bethesda de derde plek krijgt.
72232

2. Microsoft

Niet haten Microsoft fanboys, XGN kan niets doen aan het aantal stemmen dat voor jullie lieve partij is binnengekomen. Microsoft heeft een minimale voorsprong van slechts één procent op Bethesda. 20 procent van de XGN-bezoekers denkt dat Microsoft de E3 gaat winnen. Microsoft heeft wel een sterke line-up met games als Halo 5, Forza 6, Tomb Raider, Fable en eventueel een nieuwe Gears of War.
72233

1. Sony

Sony wist 32 procent van alle stemmen binnen te krijgen en is daardoor zonder enige twijfel de nummer één van de poll. Sony gaat de E3 winnen ondanks dat er tot nu toe weinig exclusieve Sony games uitkomen in Q3 en Q4 van dit jaar. De XGN-bezoeker heeft vertrouwen in het feit dat Sony de E3 gaat winnen, maar met wat? Uncharted 4, een nieuwe God of War, een nieuwe Gran Turismo of verbaast Sony iedereen met The Last Guardian?