Top 10 E3 trailers 2017 ter voorbereiding op het event

  E3 2017 is nog maar ongeveer een week van ons verwijderd en dat betekent dat we veel nieuwe E3 trailers 2017 kunnen verwachten. Als voorproefje hebben we alvast 10 trailers op een rij gezet die je nu kunt kijken om jezelf klaar te stomen voor E3.

  Het is alweer juni en dat betekent dat we lekker buiten in het zonnetje kunnen zitten. Toch zitten we eerst nog even lekker binnen omdat dan E3 2017 plaatsvindt. Van een aantal games verwachten we meer te zien tijdens het event en om jullie op die games voor te bereiden kijken we hier even terug op 10 toffe trailers. Dan ben je gelijk helemaal in de stemming voor het grootste game event van het jaar.

  Star Wars Battlefront 2 trailer

  Electronic Arts gaat groots uitpakken met Star Wars Battlefront 2 tijdens E3 2017. Zo zal de game live gespeeld worden met 40 spelers, waaronder bekende sterren. In april konden we voor het eerst beelden zien van de nieuwe game, ontwikkeld door DICE. Deze trailer maakte fans over de hele wereld blij, aangezien Battlefront 2 content bevat van alle films die zover zijn verschenen.

  Tijdens E3 2017 kunnen we een nieuwe trailer verwachten van Star Wars Battlefront 2. Ook zullen we flink wat gameplay kunnen zien tijdens het EA Play event dat zaterdag 10 juni om 9 uur 's avonds plaatsvindt.

  Uncharted The Lost Legacy trailer

  De Uncharted games zorgen altijd voor veel plezier onder gamers. The Lost Legacy doet het dit jaar anders, want de game doet het zonder Nathan Drake. Je speelt in de game als Chloe, bekend uit het derde deel van de serie, die op zoek is naar de Tusk of Ganesh. Uncharted The Lost Legacy is een stand-alone game die los staat van het verhaal van de andere Uncharted games.

  In bovenstaande trailer krijg je vast een cinematische blik op het verhaal van de game. Chloe praat in de video met Nadine over de eeuwenoude schat en hoe ze deze kunnen vinden. Uncharted The Lost Legacy komt in augustus al uit voor de PlayStation 4 en tijdens E3 2017 krijgen we meer informatie over de game.

  Splatoon 2 trailer

  Splatoon is een megagrote hit geworden op de Wii U en het vervolg moet dan ook rekening houden met hoge verwachtingen. Vorige maand kregen we voor het eerst iets te zien van de singleplayer die in Splatoon 2 aanwezig zal zijn. Callie van de Squid Sisters wordt vermist en het is aan jou om Marie te helpen om haar zus te vinden. De trailer belooft een kleurrijke kladderboel vol met nieuwe wapens en modi.

  Tijdens E3 2017 ligt bij Nintendo naar eigen zeggen de focus op Super Mario Odyssey, maar Splatoon 2 zal zeker een momentje in de spotlight kunnen verwachten. Om helemaal klaar te zijn voor de volgende lading beelden kun je hierboven de trailer nog eens kijken.

  South Park The Fractured But Whole trailer

  We hebben een lange tijd moeten wachten op South Park The Fractured But Whole, maar het einde lijkt in zicht. In mei gaf Ubisoft een nieuwe trailer vrij die de nieuwe release op 17 oktober aankondigde. In de trailer wordt een een nieuwe gevaarlijke schurk onthuld die scheten laat op iedereen. De video is heerlijk dramatisch met een goede dosis South Park humor erbij.

  Tijdens de Ubisoft E3 2017 persconferentie krijgen we nog meer informatie over de tweede South Park game. De liveshow is maandag 12 juni te volgen vanaf 10 uur 's avonds. Bekijk hierboven de trailer als je even een lach nodig hebt. Volgende week zal de nieuwe South Park waarschijnlijk een van de leukste E3 trailers 2017 opleveren.

  Far Cry 5 trailer

  We weten pas sinds kort van het bestaan van Far Cry 5 af. Eind mei verscheen de eerste trailer van de game en daarmee een hoop informatie over de richting die de Far Cry serie opgaat. In de trailer zien we een beetje van het verhaal met een gestoorde cult die religie misbruikt om over mensen te regeren. Jij komt vers in deze situatie terecht en moet een verzet opbouwen om het tegen de cult op te nemen.

  De onthulling van Far Cry 5 werd met enthousiasme ontvangen en daarom kijken we ook uit naar wat Ubisoft nog meer te vetellen heeft over de game tijdens E3 2017. Verwacht binnenkort dan ook een hoop nieuwe informatie over deze titel.

  Spider-Man trailer

  Sony wist afgelopen E3 iedereen te verrassen met de onthulling van een Spider-Man game. In samenwerking met Marvel zal deze game ontwikkeld worden door Insomniac Games, die ook de Ratchet & Clank games maakt. De Spider-Man trailer zag er ontzettend goed uit en beloofde veel actie en de mogelijkheid om vrij rond te slingeren door New York. De ontwikkelaar verwacht dat Spider-Man de beste game voor de PlayStation 4 tot nu toe gaat worden.

  Daarmee worden de verwachtingen torenhoog en we moeten nog maar zien of die verwachtingen ook waar gemaakt kunnen worden. Tijdens E3 2017 verwachten we eindelijk iets meer te zien van deze game, die in de schaduw is gehouden na de initiële onthulling.

  Call of Duty WW2 trailer

  De onthullingstrailer van Call of Duty WW2 bevestigde de geruchten dat de shooterserie weer terug zou gaan naar de Tweede Wereldoorlog. Een frisse wind na al het futuristische geknal in de laatste delen, waaronder Infinite Warfare. Het was een vreselijke tijd voor de mensheid, maar het biedt een indrukwekkend strijdtoneel voor games. De eerste trailer werd dan ook met positiviteit ontvangen door gamers wereldwijd.

  Het zal geen verrassing zijn als we meer te zien krijgen van Call of Duty WW2 tijdens het event en dat zal dan ongetwijfeld een van de tofste E3 trailers 2017 worden. Toch kijken we er wel naar uit omdat de terugkeer naar het verleden een stap in de goede richting lijkt te zijn. Bekijk hierboven de trailer nog een keer om alvast in de stemming te komen.

  State of Decay 2 trailer

  Er zullen maar weinig mensen zijn die van de Xbox Live arcadegame State of Decay een gigantisch succes hadden verwacht. De game zat zo goed in elkaar met een combinatie van zombieactie en het bouwen van een basis dat het een van de meest populaire zombiegames is geworden van de afgelopen tien jaar. Een grootschalig vervolg werd vorig jaar tijdens E3 aangekondigd met een toffe trailer, die je hierboven terug kunt kijken.

  Tijdens E3 2017 is State of Decay 2 weer aanwezig bij de persconferentie van Microsoft op zondag 11 juni om 11 's avonds. Naast een nieuwe trailer met hopelijk wat gameplay zullen we sowieso een release te horen krijgen voor de zombiegame.

  The Avengers Project trailer

  Marvel en Square Enix hebben grote plannen voor games rondom superhelden. De eerste game uit deze samenwerking is The Avengers Project die nog geen eens een officiële naam heeft gekregen. Begin dit jaar kregen we een eerste teaser te zien van de game en dat beloofde veel goeds. De video laat de symbolen van de Avengers zien, zoals het schild van Captain America en de hamer van Thor, die er verlaten bij liggen.

  We hopen dan ook dat we tijdens E3 2017 meer beelden te zien krijgen van deze Avengers game van Square Enix. Misschien krijgen we ook wel een teaser van de Guardians of the Galaxy game die ook bij Square Enix in de maak is, maar met alleen die eerste zullen we al flink tevreden zijn.

  Destiny 2 trailer

  Het zat er afgelopen maart al even aan te komen en helemaal aan het eind verscheen toen eindelijk de eerste trailer van Destiny 2, die de game uit de doeken deed. In de trailer horen we twee speeches, waarvan er eentje wordt ingesproken door Nathan Fillion. De trailer geeft je de motivatie om Destiny 2 eind dit jaar op te pakken en wisselt goed tussen actie en humor.

  Het is een geweldige trailer die een goed voorproefje geeft voor E3 2017. Tijdens de gamebeurs gaan we ongetwijfeld meer te zien krijgen van Destiny 2 dus je kunt je maar beter zo goed mogelijk voorbereiden op de volgende onthulling. Bovenstaande trailer is een leuk beginnetje aan die voorbereiding.

  Met deze trailers ben je helemaal in de stemming voor de E3! Volgende week krijgen we dan de echt nieuwe E3 trailers 2017 te zien. Houd alles in de gaten via onze speciale E3 pagina. Naar welke game kijk jij het meest uit?

  Uncharted: The Lost Legacy

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.