Far Cry 5

 • Far Cry 5 (Xbox One)
 • Releasedatum: 27 februari 2018
 • PS4, Xbox One, PC

Far Cry 5

Far Cry 5 is het nieuwste deel in de populaire open wereld serie. De game speelt zich af in de Amerikaanse staat Montana. Daar kun je net als in de vorige delen weer in alle vrijheid je missies uitvoeren.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Actie, Shooter, First-person shooter
Releasedatum
27 februari 2018
Franchise
Far Cry
Publisher
Ubisoft
Developer
Ubisoft
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

E3 2017 Official Gameplay

Official Amazing Grace Trailer

Belangrijke updates

 • 10 gamescom 2017 games waar we meer van willen zien!

  Europa's eigen E3 staat weer voor de deur om ook hier stevig huis te houden met de nieuwste ontwikkelingen omtrent games en tech. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de grootste verrassingen van dit jaar op gamevlak al uit te doeken gedaan, maar informatie over gameplay en features is zonder twijfel welkom. Met name deze 10 gamescom 2017 games weet de spanning goed op te bouwen.

  15 augustus 2017 Jimmy Kemkes 8 reacties
 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Exclusieve nieuwe Ubisoft t-shirts winnen? [Reageer & Win]

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Win dit keer nieuwe Ubisoft t-shirts! En kijk snel wie de winnaar is van de Comic Con Amsterdam tickets uit de vorige aflevering in de video hierboven!

  11 augustus 2017 Matthijs Rooks 18 reacties
 • Far Cry 5 Preview - Chaos zaaien op Amerikaanse bodem

  Eerder reisde je al af naar een tropisch eiland en een fictief land in Azië. Ditmaal is het tijd om Amerika onveilig te maken, waar een geradicaliseerde sekte de bevolking opjaagt. Tijd dat iemand voor ze opkomt en Montana van de ondergang redt. In de Far Cry 5 preview kom je erachter hoe het met dit aankomende avontuur gesteld is.

  10 augustus 2017 Stefan Stuursma
 • Ubisoft Gamescom 2017 line-up bekendgemaakt

  De Ubisoft Gamescom 2017 line-up is bekendgemaakt. Van 22 tot en met 26 augustus is Ubisoft aanwezig op het evenement in Keulen. Er worden activiteiten georganiseerd zoals hands-on, demo’s en meer.

  7 augustus 2017 Diantha van Petegem 2 reacties