Lucasfilm Games werkt met Ubisoft aan open world Star Wars game

  Lucasfilm Games heeft aangekondigd dat ze samenwerken met Ubisoft voor een open world Star Wars game. Dit is iets wat Star Wars fans en gamers al jaren om hebben gevraagd. De game zal worden ontwikkeld door Massive Entertainment en het is de eerste titel sinds jaren die niet door EA wordt geproduceerd.

  Staat nog niet om de hoek

  Deze aankomende Star Wars game is er helaas voorlopig nog niet. De prodcutie van de game is namelijk pas net van start gegaan. We weten dan ook nog maar weinig over deze titel. Ubisoft is zelfs nog op zoek naar medewerkers voor de game, dus we verwachten niet dat de game in de aankomende twee jaar uit zal komen. We weten dan ook nog niet wie of wat we in de game te zien zullen krijgen, maar een open world Star Wars game kan nog wel eens een groot succes worden. Helemaal omdat Massive Entertaint met The Division games heeft bewezen een prachtige en spannende wereld neer kan zetten.

  Niet het enige

  Dit Star Wars project is niet het enige wat Lucasfilm Games voor ons in petto heeft. Het bedrijf is namelijk ook een samenwerking met Bethesda gestart voor een Indiana Jones game. Ook hierover weten we nog heel erg weinig, maar mogelijk speelt het project in op de nieuwe Indiana Jones film waar acteur Harrison Ford mee bezig is.

  Een droom die uitkomt

  Een open world Star Wars game is voor zowel fans van Star Wars als gamers een droom die uitkomt. Al jaren is dit iets waar om gevraagd wordt en de hoop was dan ook gevestigd op Star Wars 1313, totdat die game werd geannuleerd. Fans zullen nu dus met smart uitkijken naar de Star Wars game die wordt gemaakt door Massive Entertainment.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.