Wrath of the Druids DLC van Assassin's Creed Valhalla is vanaf nu te spelen

News
donderdag, 13 mei 2021 om 13:00
assassins creed valhalla wrath of the druidsf1616412318
Spelers hebben iets langer geduld moeten hebben dan verwacht, maar de eerste uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla is een feit. Vandaag lanceert namelijk de Wrath of the Druids DLC!
Sinds de komst van Assassin’s Creed Origins is de formule van de geliefde franchise flink op de schop gegooid door Ubisoft. Zo zijn er een stuk meer RPG-elementen geïntroduceerd, maar blijft het ook niet alleen bij de main game. Na lancering komt Ubisoft nu namelijk met grote DLC-pakketten, inclusief voor Assassin’s Creed Valhalla.
De eerste uitbreiding voor de game is vandaag gelanceerd in de vorm van Wrath of the Druids. In deze DLC brengt Eivor een bezoek aan zijn neef in Ierland en wordt daar meegetrokken in een dodelijk, politiek spel. Hij moet het bovendien opnemen tegen de Children of Danu, een sekte van druïden die duistere plannen hebben voor Ierland.

Handel drijven in Assassin’s Creed Valhalla

Tussen intense gevechten met druïden en de mooiste locaties op het smaragdgroene eiland bezoeken door, kan Eivor in de DLC ook aan de slag met een nieuwe hobby. De uitbreiding voegt namelijk de mogelijkheid toe om handel te drijven met landen over de hele wereld. Daarmee kan je exotische nieuwe wapens, armor en meer vergaren die je niet snel zal verwachten op de Britse eilanden.
Om de Wrath of the Druids DLC te spelen in Assassin’s Creed Valhalla heb je de Season Pass nodig, die standaard zit inbegrepen bij Gold Edition, Ultimate Edition en Collector’s Edition van de game. In onze review werd de uitbreiding beloond met een welverdiende 8.5.

Populair Nieuws