Naar deze E3 2017 persconferenties kijken jullie het meeste uit!

Article
donderdag, 25 mei 2017 om 13:01
xgn google image
Jullie hebben de hele week weer kunnen stemmen in onze poll. Ditmaal vroegen we jullie naar welke E3 2017 persconferenties jullie het meeste uitkeken. De stemmen zijn geteld en het resultaat is bekend. Lees snel verder om te zien wie er op de eerste plek staat.

5. Bethesda persconferentie

De afsluiter van de lijst is gereserveerd voor Bethesda. Deze studio is dit jaar aanwezig met een grote show waar onder meer twee nieuwe games worden aangekondigd. Welke games dit zijn is natuurlijk nog maar de vraag. Komt Bethesda met een nieuwe Elder Scrolls onthulling of kunnen we een compleet nieuwe game verwachten?
Er wordt gefluisterd dat The Evil Within 2 een van de twee nieuwe games zal zijn. Het eerste deel verscheen in 2014 en werd door ons matig ontvangen met een 7,0 in de The Evil Within review. De andere game zou Wolfenstein The New Colossus kunnen zijn. Deze titel werd vorig jaar tijdens E3 eruit gefloept zonder officiële aankondiging.
De Bethesda persconferentie vindt plaats om 4 uur 's nachts op maandag 12 juni. Welke games zouden jullie willen zien tijdens de show?
111914

4. Ubisoft persconferentie

Ook Ubisoft is natuurlijk weer aanwezig op E3 dit jaar. Jullie kijken wel uit naar de games van deze uitgever want jullie hebben Ubisoft naar de vierde plek gestemd. Het is nog maar de vraag of Ubisoft nieuwe games heeft om aan te kondigen. De meeste titels van de uitgever zijn op voorhand al naar buiten gebracht of gelekt.
Zo kunnen we tijdens de show meer verwachten over Assassin's Creed Origins. Het nieuwste deel in deze franchise zal uitgebreid aanwezig zijn in Los Angeles. Ook kunnen we meer informatie verwachten over Far Cry 5 waar we 26 mei de eerste trailer al van kunnen bekijken. Er gaan geruchten dat Ubisoft ook aan een exclusieve Switch game werkt die de Rabbids en Mario series met elkaar laat kruisen.
De Ubisoft persconferentie van E3 2017 vindt plaats op 12 juni om 10 uur 's avonds. Zit jij er klaar voor om deze persconferentie mee te kijken?
111915

3. Nintendo persconferentie

Op de derde plek vinden we de persconferentie van Nintendo. Net als voorgaande jaren zal Nintendo niet live een grote show geven, maar kunnen we een vooraf opgenomen video verwachten met daarin de aankondigingen. Daarnaast zal Nintendo wel de hele E3 livestreams uitzenden waarin de nieuwste Nintendo games gespeeld worden met de ontwikkelaars.
De grootste titel van Nintendo deze E3 is Super Mario Odyssey voor de Switch. Iedereen zit al een tijdje te wachten op een nieuwe 3D Mario en die wens gaat dit najaar in vervulling. Verder krijgen we natuurlijk meer te zien van Arms en Splatoon 2 en zal ook de 3DS niet vergeten worden. En krijgen we eindelijk Pokemon Stars te zien?
De Nintendo persconferentie van E3 2017 begint dinsdag 13 juni om 6 uur 's middags. Welke Nintendo aankondiging kan voor jou niet snel genoeg komen?
111919

2. Microsoft persconferentie

Net buiten de eerste prijs vinden we Microsoft. De elektronicagigant is weer trouw aanwezig en belooft een grote show met zich mee te nemen. De conferentie van Microsoft zal namelijk niet alleen maar draaien om games, maar ook om de Xbox Scorpio die volledig uit de doeken gedaan wordt. Volgende maand weten we de officiële naam van de console en ook hoe het apparaat eruitziet.
Natuurlijk zal Microsoft ook wel games laten zijn tijdens haar show. Zo is een nieuwe Forza Motorsport een zekerheidje en ook het piratenavontuur Sea of Thieves zal aanwezig zijn. Daarnaast duimen we ondanks de berichten voor een Halo 6 aankondiging om de Scorpio release bij te staan en zien we ook een nieuwe Fable wel zitten. Mogelijk heeft Microsoft ook nog titels achter de hand om ons mee te verrassen.
De Microsoft persconferentie van E3 2017 zal plaatsvinden op zondag 11 juni om 11 uur 's avonds. Wat verwacht jij van de Xbox Scorpio onthulling?
111924

1. Sony persconferentie

De persconferentie waar jullie het meeste naar uitkijken dit jaar is die van Sony. Sony heeft een van haar beste jaren en het de uitgever lijkt niet van plan om te stoppen met het brengen van absolute topgames. De E3 persconferentie zal dan ook vooral in het teken staan van de nieuwe software die in de maak is voor de PlayStation 4, maar ook de PlayStation VR zal ongetwijfeld aangehaald worden tijdens de presentatie.
Qua games kunnen we genieten van onder andere The Last of Us Part 2, Spider-Man, God of War, Red Dead Redemption 2 en Death Stranding. En dat is nog maar een kleine greep uit de titels die Sony voor ons in petto heeft. Het lijstje wordt hopelijk nog verder aangevuld volgende maand met meer games. Zo zijn we onder meer aan het wachten op de nieuwe games van inFamous ontwikkelaar Sucker Punch.
Dinsdag 13 juni kun je om 3 uur 's nachts aanschuiven voor de persconferentie van Sony. Van welke PlayStation game wil jij meer zien tijdens E3?