Dit aanbod heeft Viaplay in Nederland

Article
zaterdag, 29 januari 2022 om 13:00
viaplayf1647263873
Viaplay komt naar Nederland en mede dankzij het hebben van de uitzendrechten van de Formule 1 en deals met KPN en Ziggo lijkt het een grote streamingdienst te gaan worden in Nederland. Om er achter te komen of het het waard is om zelf abonnee te worden is het wel belangrijk om te weten welk aanbod de dienst heeft.

Welk aanbod zal Viaplay hebben?

Viaplay krijgt een gevarieerd aanbod aan films en series, maar ook sport. Er komen grote films en series van studio’s zoals MGM en Sony op de dienst te staan. Bekende titels zoals Men in Black en Tomb Raider komen naar de dienst. Dit zijn de internationale films en ook series zullen goed zijn om te kunnen concurreren met het aanbod van Netflix of Amazon Prime bijvoorbeeld.

Komen er Viaplay originals?

Geen streamingdienst kan eigenlijk meer zonder originals. Zeker nu veel grote producenten van films en series een eigen streamingdienst beginnen. Ook Viaplay zal dus met originals moeten komen. De streamingdienst is Zweeds en bestaat al langer, dus de originals die al gemaakt zijn zullen ook te bekijken zijn in Nederland. Er zullen zestig originals te bekijken zijn via de dienst zodra deze beschikbaar wordt in Nederland, maar ook zullen er nieuwe originals worden gemaakt.

Komen er Nederlandstalige films en series?

Ook krijgt Viaplay een Nederlandstalig aanbod. Hier is de streamingdienst niet de enige in. Netflix en Amazon Prime proberen ook meer Nederlandstalige films en series aan te bieden. Viaplay is ook van plan om veel Nederlandstalige films en series te produceren en heeft de eerste productie al bekendgemaakt.
De Nederlandstalige versie van Dragons’ Den wordt vanaf nu gemaakt door Viaplay. Dit programma is wereldwijd erg populair en gaat over mensen die ideeën pitchen voor een bedrijf of product aan een groep rijke mensen en het doel is dat een van deze rijke mensen investeert in het idee. Dit is de eerste Nederlandstalige serie van Viaplay die zal verschijnen, maar er moet nog veel meer Nederlandstalige content op de dienst komen.
rsz vr 191116 bragp487951f1585049969

Viaplay wordt groot met sport

Wat Viaplay echt onderscheidt van bijvoorbeeld Netflix of Disney+ is dat de dienst ook sport gaat uitzenden. Viaplay heeft bijvoorbeeld de rechten van Formule 1 en sinds dat Max Verstappen wereldkampioen is geworden is de Formule 1 in populariteit gegroeid. Wil je de wedstrijden zien, dan ben je bijna gedwongen om een Viaplay abonnement af te sluiten.
Ook als je niet van de Formule 1 houdt, maar wel van voetbal, zit je bij Viaplay wel goed. Er zullen namelijk ook voetbalwedstrijden worden uitgezonden via de streamingdienst. Voor sportliefhebbers zal er genoeg te zien zijn.

Vanaf wanneer is Viaplay beschikbaar?

Vanaf 1 maart zal Viaplay beschikbaar zijn in Nederland. Het vaste bedrag voor de dienst is 13,99. Let wel op, als je klant bent van KPN of Ziggo kan je korting krijgen voor de eerste maanden van het Viaplay abonnement. Maak hier dus zeker gebruik van als je wel geïnteresseerd bent met de dienst, maar niet zeker weet of je het ook echt wil houden. Dan bespaar je namelijk geld.

Populair Nieuws