Futurama krijgt revival bij Hulu

  Futurama is (opnieuw) terug. De animatieserie krijgt namelijk een revival bij Hulu. Het is de bedoeling dat er in 2023 nieuwe afleveringen te zien zijn op de streamingdienst. Het is nog niet bekend of deze revival ook op de lange termijn doorgaat.

  Fox Television

  Hulu heeft twintig nieuwe afleveringen van Futurama besteld. Het is de tweede keer dat de serie opnieuw wordt opgepakt. Oorspronkelijk werd hij uitgezonden door Fox. Toen hij daar gecanceld werd verhuisde de serie naar Adult Swim en Comedy Central. Uiteindelijk liep de serie daar ook op een einde.

  De Hulu-revival wordt net als de eerdere reeksen gemaakt door David X. Cohen en Matt Groening, bekend van The Simpsons. Groening grapt vereerd te zijn de 'triomfantelijke terugkeer' van Futurama aan te mogen kondigen, voordat de serie weer 'abrupt gecanceld wordt'.

  Verschillende belangrijke castleden komen ook terug, waaronder Billy West (Fry) en Katey Sagal (Leela). John Dimaggio, de stem van Bender, is nog niet officieel gecast, maar is wel in gesprek. Hij belooft fans te updaten als hij meer weet. Mocht de deal niet rondkomen, dan krijgt Bender een andere stem.

  Zal de Futurama-revival ook in Nederland te zien zijn?

  Hoewel Hulu op dit moment niet beschikbaar is in Nederland is het waarschijnlijk dat de nieuwe afleveringen van Futurama hier wel te zien zullen zijn. Hulu is eigendom van Disney en het is eerder voorgekomen dat Hulu-series op Disney+ verschenen. Bovendien staan de eerdere seizoenen van Futurama ook op die streamingdienst.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.