Dit is momenteel populair op Videoland!

Article
zondag, 18 april 2021 om 17:00
videolandf1665554834
Videoland heeft een groot aantal abonnees op naam staan. Die willen natuurlijk de nieuwste dingen bekijken op de streamingdienst. In dit artikel vind je wat de Videoland-kijkers op dit moment veel bekijken!

1. Onlyfans Uncovered

In de Videoland documentaire Onlyfans Uncovered nemen acht creators jou mee in de wereld van het platform Onlyfans. Hier vind je veel seksueel getinte content. Zij laten zien hoe ze te werk gaan, wat hun drijf is en hoeveel ze er eigenlijk nou mee verdienen. Toch moeten ze soms over hun morele grenzen stappen om hun doel te bereiken. Hoe ver gaan zij om hun fans tevreden te houden?
De documentaire heeft nu drie afleveringen die je op de streamingdienst kan bekijken.
Bekijk de trailer van Onlyfans Uncovered hieronder:

2. Força Koeman

Força Koeman is ook een nieuwe documentaire van Videoland, waar de docu Barcelona coach Ronald Koeman op de voet volgt in zijn eerste maanden als trainer. Dit was altijd al zijn grootste droom geweest. In deze documentaire zie je beelden van Koeman als coach van Barcelona. Ook volgt deze korte serie hem in zijn privéleven, waar hij naast coach zijnde ook nog een familie heeft die voor hem klaarstaat.
Ook deze Videoland documentaire heeft drie afleveringen die je op dit moment kan bekijken.
Bekijk de trailer van Forca Koeman hieronder:

3. For Life

Naast documentaires zijn er ook series te vinden op Videoland. Zo is er een serie die For Life heet en op dit moment erg populair is op de dienst. De serie gaat over Aaron Wallace, die levenslang heeft gekregen voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Dit oordeel en zijn gevangenisstraf geeft hem de kracht om advocaat te worden. Hij vecht zijn eigen veroordeling aan en brengt ook zaken van medegevangenen voor de rechter. Met deze strijd laat hij zien hoe één persoon het verschil kan maken.
Op dit moment kun je de eerste twee seizoenen bekijken van For Life op Videoland.
Bekijk de trailer van For Life hieronder:

Deze series zijn ook populair op Videoland

Naast de twee documentaires en For Life, zijn andere series populair zoals H3l, Mocro Maffia: Komtgoed en Ex on the Beach: Double Dutch.
Heb jij één van deze docu’s of series al bekeken op Videoland? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws