Top 5 beste laptops met OLED schermen

Article
zondag, 18 april 2021 om 16:00
wat is het beste gaming laptop merk 136278
Er zijn gigantisch veel laptops op de markt, niet alleen voor gamen, maar ook voor enkel series kijken, webbrowser en nog veel meer functies. Sinds OLED en 4K op de markt zijn, neemt de vraag naar deze schermen steeds meer toe, het is tenslotte heel prettig om alle kleuren zo perfect te zien en elk detail tot in het maximaal te bekijken. Om je enigszins op weg te helpen zijn hier 5 van de beste laptops met OLED en een 4K resolutie.

Razer Blade 15

Razer heeft bijna alles wel als het aankomt op gear gemaakt voor gamers, ook laptops. De Razer Blade 15 Advanced Model, is dan ook een zeer gaming geschikte laptop. Met het OLED scherm krijg je de beste kleuren en is elke game scherper dan ooit met het 4K scherm. Het is een vrij prijzige optie, maar als je het geld kan en wil investeren is dit een van de betere laptops voor gaming. Het ziet er prachtig uit, is vrij dun en enorm krachtig.
razerf1618409077

Gigabyte Aero 15 OLED

Ook Gigabyte zit al een langere tijd in de game industrie en weet wel raad met wat zij doet. Dat is ook te merken bij haar laptops. Het OLED scherm met een resolutie van 4K heeft een super dunne rand van maar 3mm, waardoor bijna heel de bovenkant het scherm is. Er is keuze uit verschillende modellen met een OLED scherm en allemaal hebben deze een resolutie van 4K.
Je kan kiezen voor het beste van het beste, wat ideaal is natuurlijk voor gamen. Maar je kan ook gemakkelijk kiezen voor een iets minder krachtigere videokaart zoals de GTX1660, waardoor je nog steeds je favoriete films en series op de haarscherpe 4K resolutie kunt bekijken, alleen niet alle games op 4K kan afspelen.
gigabyte aero 15f1618409088

HP Spectre x360 14

De HP Spectre x360 14 is dan wel niet de beste laptop als het aankomt op gamen, maar om deze compacte 2-in-1 laptop mee te nemen op vakantie op tijdens je reis naar werk, is het toch echt een topper. Het is wel een klein scherm van 13.5 inch, maar dat maakt het naast een klein formaat zijn, wel heel geschikt om mee te nemen. Ook heeft de HP Spectre een prachtig OLED paneel om zo onderweg ideaal van je favoriete films en series te genieten.
En als je juist meer creatief bezig bent met tekenen of animaties maken, dan kan dat ook. De HP Spectre is namelijk compleet om te klappen naar een tablet-achtige laptop, om met een stylus die perfecte lijnen te tekenen.
hpf1618409320

Dell XPS 15

Het design van de Dell XPS 15 is een klein beetje gedateerd en kan enigszins ‘ouderwets’, voelen. Maar laat dat je niet verblinden, want Dell heeft nog steeds een top laptop gemaakt voor ware bingewatchers. De laptop is enorm accuraat met de kleuren en heeft een heerlijke 4K resolutie om elk detail in je favoriete film te kunnen aanschouwen. De laptop kan ook ideaal gebruikt worden om vanuit huis te werken, en is zelfs in staat enige oudere games te kunnen draaien. De Dell XPS 15, kan dus een beetje van alles en is zeker een goede optie als je een laptop zoekt, die van elke markt wel thuis is.
dellf1618409170

Alienware M15

Alienware is een enorm bekend merk in de game wereld. De computers en laptops van Alienware zien er alleen vaak wat ‘buitenaards’ uit, wat ergens ook heel logisch is gezien de naam van het bedrijf. Omdat Alienware al flink wat jaren in de game wereld bekend is, is dat enorm te merken met de M15 laptop. Je behaalt bizar goede frame rates voor een laptop die zo dun is als deze. Met een RTX 2070 en een I7-10750H, zal geen game je in de weg staan.
En niet alleen werkt de laptop ideaal voor gamen, er zijn een aantal belangrijke aansluitingen aanwezig bij de Alienware M15, die je bij andere laptops niet vaak meer ziet. Zo zijn de Ethernet-aansluiting, hoofdtelefoon, Thunderbolt en zelfs Micro-SD aansluiting allemaal aanwezig.