Deze kanalen maken Amazon Prime Video een Netflix Killer

  Amazon Prime Video is er nog niet zo lang als de streamingdienst Netflix. De relatief nieuwe dienst voor Nederland timmert hard aan de weg naar de top van de streamingdiensten met bijvoorbeeld Amazon Prime Video Channels en andere voordelen. Deze kanalen maken de dienst nu al tot een Netflix killer.

  Cinéart Presents

  Op Netflix zie je hier en daar nog wel eens een arthouse film voorbij komen die interessant is. Vaak weet je dan niet eens dat het om arthouse gaat en voor liefhebbers van deze films is het altijd maar afwachten of die ene topper voorbij komt. Cinéart richt zich alleen maar op arthousefilms uit eigen catalogus, waaronder A Single Man met Colin Firth, Cold War, American Honey met Shia LaBeouf, Drive met Ryan Gosling, de docu rondom Diego Maradona en meer.

  Elke maand komen er nieuwe films voorbij op het kanaal, wat je al voor 3,99 euro afneemt. Cinéart Presents is daarbij voorzien van een proefperiode van 14 dagen, wat je op elk gewenst moment stop kunt zetten. Voor arthouse liefhebbers is dit kanaal bijna een must have!

  MGM

  De drie letters waar iedere filmliefhebber ongetwijfeld wel eens van gehoord heeft zijn MGM. Metro-Goldwyn-Mayer Studios bestaat al een hele tijd en daardoor is er een heleboel content onder het label verschenen. Die content is nu te zien op het eigen kanaal van MGM. Het aanbod varieert elke maand en loopt uiteen van klassieke Hollywood films tot iconische televisieseries. Via Amazon Prime Video is MGM als kanaal toe te voegen voor 3,99 euro per maand, na een proefperiode van 14 dagen. Je hoeft alleen nog maar popcorn te pakken en je bent met MGM klaar!

  Film 1

  Al tijden is het bekend dat Film 1 als eerste aan de slag gaat met de nieuwste releases uit de bioscoop. Hoewel dat niet meer helemaal opgaat tegenwoordig, is het nog steeds zo dat er op Film 1 een uitgebreid aanbod van topfilms te vinden is dat elke maand wisselt. Film 1 is nu onderdeel van Amazon Prime Video Channels en is daar een stuk goedkoper dan je zou verwachten. Film 1 kost je namelijk maar 5 euro per maand naast je Amazon Prime abonnement. Voor die 5 euro kun je onbeperkt aan de slag met de catalogus van het kanaal en dus ongeremd films kijken.

  Fear

  Horror is altijd al een ondervertegenwoordigd genre geweest op streamingdiensten. Logisch ook, want niet iedereen zit te wachten op rillingen en met een kussentje voor zijn of haar ogen een film te kijken. Voor de horror, thriller en science fiction liefhebber is Fear nu toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video Channels. Dat betekent ongelimiteerd aan de slag met films uiteenlopend van de klassiekers tot aan een paar ware meesterwerken. Fear heeft het allemaal in huis.

  Hayu

  Als je meer van de series en reality-tv bent en ervan baalt dat je altijd maar moet wachten tot iets vanuit de Verenigde Staten een keer naar Nederland komt, is er goed nieuws. Hayu brengt namelijk ruim 250 series op hetzelfde moment naar Nederland als de release in de VS. Real Housewives, Kooping Up with the Kardashians en meer is te vinden op dit kanaal. Het puilt werkelijk uit van de series, maar biedt ook een hele berg reality -tv naar Amazon Prime Video.

  Veel meer voordelen

  Naast deze kanalen die Amazon Prime een geduchte concurrent maken voor Netflix, heeft de dienst nog veel meer voordelen. Zo krijg je niet alleen gratis verzending op geselecteerde producten, maar kun je ook Twitch voordelen krijgen. Verder wordt Amazon Prime Video met de tofste originals aangevuld en is er regelmatig wat te bingen op de streamingdienst.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.