UPDATE - Zeven redenen om een Amazon Prime abonnement te nemen

Article
zondag, 26 april 2020 om 12:00
amazonprimef1587228308
Tegenwoordig verdrink je bijna in de streamingdiensten. Nu is daar Amazon Prime Video bij gekomen en deze dienst is verrassend veelzijdig. Het streamen van series en films is niet het enige wat de dienst biedt. Wij geven je zes redenen om vandaag nog een Amazon Prime abonnement te nemen.

Update - Gratis proefperiode

Een abonnement op Amazon Prime is al aantrekkelijk door de scherpe prijs van slechts 2,99 euro per maand. Hiervoor krijgt je allerlei voordelen die we in deze special benoemen. Toch is er nog een voordeel dat Amazon Prime kent ten opzichte van Netflix en Disney Plus. De dienst heeft namelijk een gratis proefperiode van 30 dagen. Je kunt je dus opgeven en vervolgens bijna een maand lang gratis aan de slag gaan met Prime Video, snelle bezorging en alle andere voordelen. Mensen met een proefabonnement op Amazon Prime profiteren namelijk van dezelfde voordelen als betalende leden. Wat die voordelen precies zijn lees je hieronder!
amazonprimef1628271147

Talloze kanalen vol video's met Amazon Prime Channels

Amazon Prime heeft de Amazon Prime Video dienst. Deze dienst biedt sterke Amazon Originals, films en meer, maar sinds kort ook een aantal Amazon Prime Channels. Op die manier heb je eigenlijk alles op één plek. Zo kun je via Amazon Prime Video aan de slag met Haju, waar je onder andere Keeping Up with the Kardashians en The Real Housewives.. kunt volgen, en Fear, waar je ongeremd horror kunt kijken.
De Amazon Prime Channels zijn niet gratis, maar hebben vaak een eigen proefperiode. Hieronder kun je bekijken welk kanaal wat kost en wat de proefperiode is. Je bent dan nog maar één klik van kijkplezier af!
De gratis kanalen bieden uiteenlopende content aan, van Hollywood films tot aan arthouse en van kinderfilms en -series tot aan documentaires. Elk abonnement is bovendien eenvoudig in je Amazon account op te zeggen binnen de gestelde periode. Annuleer je niet binnen deze periode, dan kun je per maand opzeggen.
amazon prime video logo 2019f1602247364
Originele bericht

Full HD streamen voor maar drie euro

De eerste reden om Amazon Prime te nemen is misschien wel de meest opzichtige: de euro’s. Bij veel streamingdiensten zoals Disney+ kun je eerst even voorproeven in een gratis periode. Dit is bij Amazon Prime Video ook het geval. De eerste 30 dagen van Amazon Prime Video zijn helemaal gratis als je je aanmeldt. Daarna begint je abonnement en ga je maandelijks 2,99 euro betalen om onbeperkt in Full HD te streamen.
Even ter vergelijk: Voor een basic abonnement op Netflix betaal je 7,99 euro per maand. Je kunt dan streamen op één apparaat en de content is niet in HD (of Full HD beschikbaar). Een abonnement op Disney+ kost 6,99 euro per maand. Het is hierbij wel mogelijk om in Full HD te streamen. Amazon Prime Video is dus een stuk goedkoper dan beide diensten.
amazon prime video 1f1587228377

Sterke Amazon Originals

Een ander goede reden om Amazon Prime te nemen is het aanbod. Op Amazon vind je allerlei oudere en nieuwe films, maar ook de beste series. Daarnaast is er op Amazon een scala aan Originals te vinden. Dit kun je een beetje vergelijken met Netflix Originals, dus films en series die door Amazon zelf gemaakt zijn.
Tussen het aanbod zitten ware pareltjes verstopt. Denk bijvoorbeeld aan Mr. Robot (met Rami Malek), The Marvelous Miss Maisel en Carnival Row (met Orlando Bloom en Cara Delevigne). Sommige series zijn zelfs met prijzen overladen zoals The Marvelous Miss Maisel die in 2018 en 2019 nog Emmy's in de wacht sleepte.
amazon videof1587228428

X-ray

Hoe vaak gebeurt het niet dat je een film of serie zit te kijken en je ineens afvraagt waar je die ene acteur nou van kent. Bij Amazon Prime Video kun je daar X-ray voor gebruiken. Met deze functie pauzeer je je stream even om direct op je tv te kijken wie er in die scène voorkomen. Daarnaast biedt deze functie je de mogelijkheid om vooraf meteen te kunnen zien wat de score van de film of serie op IMDB.com was. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent voordat je ook maar één minuut gestreamd hebt.
twitch primef1587228549

Gratis Twitch Prime

Amazon Prime is niet alleen een abonnement op de streamingdienst. Als je een lid bent krijg je ook meteen toegang tot een Twitch Prime account. Dat betekent dus dat je nooit meer last hebt van reclames als je op Twitch aan het streamen bent. Daarnaast geeft een Twitch Prime abonnement je elke maand gratis PC games en in-game skins, wapens en meer. Je hebt dus eigenlijk twee abonnementen voor maar 2,99 euro per maand!
5cf6b93a11e20546f56a8abcf1587228625

Prime voordelen op de Amazon website

Naast de voordelen die je met Twitch Prime krijgt, biedt Amazon gebruikers met een Prime Video abonnement een paar toffe voordelen op de Amazon-website. Op deze website is iedere dag een aantal scherpe Lightning-deals te vinden die speciaal voor gebruikers met een Prime-abonnement eerder beschikbaar zijn. Hierdoor vis je nooit achter het net om een voordeel te pakken.
Bovendien krijgen Prime abonnees ook toegang tot Prime-levering. Dat betekent dat producten gratis binnen één dag bezorgd worden. Let wel, dit geldt alleen voor producten waarbij het Prime-logo afgebeeld staat. Bij producten die niet binnen één dag leverbaar zijn zal Amazon het product zo snel mogelijk bij je leveren.
amazon drivef1587228778

Gratis Prime Photos

Amazon probeert het pakket voor haar Prime leden zo compleet mogelijk te maken. Daarom krijgen mensen met een Prime Video abonnement niet alleen videostreams in Full HD, voordelen op de website en toegang tot een berg voordelen met Twitch Prime, maar ook gratis foto opslag met Prime Photos. Je kunt onbeperkt foto’s opslaan in Amazons cloud opslag en daarnaast krijg je ook nog eens 5GB ruimte om video’s of andere documenten op te slaan.

Zes redenen om vandaag nog een Amazon Prime Video abonnement te nemen

Met deze zes redenen is het bijna onmogelijk om weerstand te bieden aan Amazon Prime. Zelfs als je nooit online shopt of totaal geen belang hebt bij een Twitch-account is de dienst nog aantrekkelijk door het enorme aanbod aan series en films. Heb jij al een Amazon Prime abonnement? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws